7 Makeup & Skönhetsmissar Din pojkvän Försöker Få Dig Att Tro Att Han Inte Ser 7 Makeup & Skönhetsmissar Din pojkvän Försöker Få Dig Att Tro Att Han Inte Ser

Att se vacker är något som många av oss vill uppnå. Vi går till stora längder för att förstärka vår egen naturliga skönhet, men ibland gör vi misstag som är svåra att undvika. Om du är någon som är noga med din makeup och skönhet och vill imponera på din pojkvän, kommer du att hitta dessa råd användbara. Din pojkvän älskar att se dig till din bästa förmåga. Men för att täcka upp dina misstag, så att du inte ska känna dig dålig, försöker han att få dig att tro att han inte ser dem. Låt oss ta en titt på några av de vanligaste skönhetsmissarna som han verkligen försöker att tiga om.

1. Glömt ta bort smink

Man kan ibland känna sig så trött att man inte orkar ta bort sminket innan man går och lägger sig. Om ditt ansikte är fullt av smink och du undrar varför du ser så blek och trött ut, kanske du har glömt att ta bort sminket. Detta är något som din pojkvän troligtvis vet men han försöker inte påminna dig om det, för att inte tala om att det egentligen inte är en bra idé. Att sova med smink är inte bra, och det kan leda till finnar och att du mår dåligt.

2. För mycket brynprodukt

En av de bästa sätten att förädla ditt ansikte är att man förbättrar sina ögonbryn. Idag kan man fylla i sina ögonbryn med allt från penna till puder, och det är kosten som är populär. Men ibland kan det gå överstyr och du kan se ut som om du har fyllt dom lite för mycket. Om detta är fallet försöker din pojkvän troligtvis att tala om att han gillar dina ögonbryn, även om dom är en aning överdrivna. Det är helt ok att fylla i sina ögonbryn, men du vill ju inte att dom ska se ut som om du har färgat ögonbrynen med en svart tuschpenna.

3. Överdriven fokus på sina läppar

Det kommer ständigt nya läppfärger, och det är allmänt accepterat att pröva och experimentera. Men ibland kan det gå till överdrift. Ibland satsar man sig för mycket på läppstift, konturer eller färgning som gör att din munn ser lite för överdrivet ut. Din pojkvän kanske inte avslöjar det direkt, men han ser det och ler vänligt som om du har gjort ett rutinmässigt jobb med ditt smink. Så om han försöker att undvika att säga att du har överdrivet med dina läppar, vet du antagligen vad det handlar om.

4. Medelmåttig kontur

Konturer är ett av de snabbaste sätten att verkligen förändra sitt ansikte. Med ett par enkla steg kan du skulptera dina drag och förbättra alla dina bästa funktioner. Men ibland kan din konturan se lite för dramatisk ut. Om du har försökt att konturera dina drag men det har gått överstyr, kan det bli en smula rörigt om du absolut vill sticka ut. Ibland kan din pojkvän ursäkta att han aldrig märker när du konturerar ditt ansikte för att ligga lite lägre och undvika att uppröra dig.

5. Felaktig plockning

Plocka hårbotten är något som vi ska undvika, vilket kan leda till inflammation och skadliga bakterier som orsakar akne och finnar. Din pojkvän har nog gissat att du ibland råkar plocka hårbotten, men han försöker att inte nämna det, eftersom detta bara skulle göra dig upprörd. I stället låter han dig tro att du är fri från denna obehagliga aktivitet. Det är inte lätt att motstå att plocka, men om du försöker att hålla händerna i styr, så kommer du att må mycket bättre.

6. Feltydligt smink

En annan gemensam feldragning som din pojkvän gärna undviker att tala om är det fultygda sminket. Ibland använder vi för många produkter för att försöka skapa det utseende som vi vill ha, men så lätt leder det till ett överdrivet utseende. Vi borde veta bättre än att använda produkter för mycket utan att föregå med en grundläggande kunskap om vilka smink som vi använder. Din pojkvän får aldrig dig att känna sig dålig över detta misslyckandet utan bara att du försöker något nytt.

7. Användning av för stark highlighter

Att använda för stark highlighter är ett klassiskt skönhetsmiss som vi alla har begått. Vi satsar ofta för mycket på den glittriga produkten för att se ut som om vi bär mycket mer smink än vad vi egentligen gör. Ibland är det en mer subtil look som vi föredrar, men när vi tar för mycket blir det helt enkelt platt och ofullständigt. Din pojkvän kan uppmärksamma att du har gjort ett misstag, men han försöker att inte tala om det. Istället säger han något beroendeframkallande, så att du får ett annat perspektiv att tänka på – det är vackert oavsett vilket!

Vi alla vågar ibland ta till stora längder för att förbättra vå

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.