Hur får man ögonen att se större ut med smink? Det har jag bemästrat!

Jag kan äntligen dela denna guide med er alla. Hur kan man applicera smink för att få ögonen att se större ut? Jag har redan bemästrat alla knep, testat dem, och är nu redo att dela dem vidare. Är du nyfiken på vad jag har lärt mig medan jag har försökt använda smink för att definera mina ögon?

Statistiskt sett tycker de flesta kvinnor om deras ögonform och ögonstorlek. Men vi försöker fortfarande definera dem med hjälp av smink. Vad är de vanligaste misstagen vi gör?

  1. Vi missmatchar concelear så att mörka cirklar under ögonen reducerar ögats strålhet och skönhet. 
  2. Vi smetar mascara på övre och nedre ögonlock.
  3. Vi applicerar enfärgad ögonskugga på hela ögonlocket, vilket får ögat att se mindre ut.
  4. Vi glömmer att ögonskuggan bör konstratera regnbågshinnan.
  5. Vi applicerar applicerar för mycket av en produkt på nedre ögonlocket, vilket får sminket att se tyngre ut.
  6. Vi glömmer bort att använda en liten mängd glittrig och pärlögonskugga för större effekt.
  7. Vi vet inte hur man använder ögonbrynssmink och hur man definerar ögonbrynen.
  8. Vi applicerar för mycket eyeliner.
  9. Vi definerar övre och nedre ögonlock med en svart penna.

10. VI HAR INGEN ANING OM KNEP FÖR ATT FÅ ÖGONEN ATT SE STÖRRE UT! 

Det är dags att ändra på detta. Jag presenterar här några tips för hur man kan få ögonen att se större ut med smink och jag hoppas att dessa kommer komma väl till användning. Jag tror verkligen att detta kommer få ditt ögonsmink att nå en ny nivå!

Hur applicerar man ögonförstorande smink? 

Det finns två skolor – snabb och avancerad. Testa att få ögonen att se större ut med den första metoden. Om du inte är nöjd med resultatet, då kan du även testa den andra metoden. Den kräver lite mer färdighet. 

Få dina ögon att se större ut med smink – metod 1

Applicera en beige ögonskugga längst ögonlocket. Använd en svart eller mörkbrun eyeliner för att dra en linje från mitten av ögonlocket till ögats yttre kant. Applicera lite mörk ögonskugga vid den yttre kanten och gnugga lite av det ovanför det övre ögonlocksvecket. Förstärk ögonen och resultatet med en volymgivande mascara. 

Få dina ögon att se större ut med smink – metod 2

Börja med ögonbrynen för att försäkra en vacker ögonram. Forma dem och fyll i dem med ögonskugga eller en ögonbrynspenna, använd sedan en kamm och faställ resultatet med en ögonbrynsgel. Applicera en ögonskuggabas för att jämna ut hudtonen, lägg även concealer i rätt färg under ögonen för att gömma mörka cirklar. Använd en fin och lätt beige ögonskugga som bas. Applicera sedan en något mörkare ögonskugga, börja i mitten av ögonlocket och jobba mot den yttre kanten. Använd mörkbrun ögonskugga i yttre kanten och gnugga det även ovanför ögonlocksvecket. Vid inre ögonlocket, använd en mycket lätt beige för att uppnå kontraster och förbättra ögats definition. Använd en svart eyeliner för den övre ögonfranslinjen – börja från mitten av ögat till den yttre kanten. Desto längre ut du kommer, desto tjockare bör linjen bli. Om du vet hur man gör en vingad eyeliner kan du göra det för att ytterligare förstora ögonen. Definera vattenlinjen med en vit penna för ännu större ögon. Använd en fransböjare och mascara. För ett djärvare resultat, applicera två lager. 

Vilken metod är mer tilltalande? 

Att få ögonen att se större ut med smink är inte särskilt svårt!

Ni måste medge att dessa steg verklar ganska enkla. Jag är säker på att alla tjejer med endast lite skicklighet kommer kunna ändra sitt utseende med hjälpa av dessa enkla knep. Uppenbarligen måste smink som förstorar ögonen inte fokusera på bruna och beiga färger. Man kan till exempel använda guldiga nyanser för att lysa upp mitten av ögonlocket. Regeln är egentligen enkel: ljusa nyanser vid innerögat, mörka färger vid ögats yttre kant. 

Hur kontrollerar man att du gör rätt?

Speglar tenderar att förvränga verkligheten så att det är svårt att se om vår ansträngning ger något resultat. Oroa er inte! Det finns ett enkelt knep.

Applicera smink på ett av ögonen som vanligt. Använd dina favoritprodukter och applicera dem som du normalt brukar. Gå sedan vidare till nästa öga och följ då mina tips för att få ögonen att se större ut. Slutligen, inspektera båda ögonen. Du kommer säkerligen upptäcka att en ser bättre ut än den andra genom att titta på dem en åt gången. 

Jag håller fingrarna för er!

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.