Majs makeup favoriter. Kosmetika och penslar

Hej alla!

Ingenting förbättrar min dag som att sätta på en fin makeup. Särskilt när jag kan använda min favorit och pålitliga kosmetika. Och eftersom de är riktigt bra, presenterar jag i dagens inlägg några av dem till dig. Recensionen kommer också att innehålla sminkborstar av naturmaterial.

Zoeva Classic Make-Up Borstset

Mjukt, bra gjort, praktiskt. Så kan jag beskriva mina favorit Zoeva-borstar. Vi köper dem tillsammans med en svart skönhetsväska. Det finns borstar av olika storlekar, lämpliga för tillämpning av många färgkosmetika. Satsen innehåller borstar för att applicera highlighter, primer, foundation, pulver, concealer, ögonskugga och gel eyeliner. Skönhetsväskan innehåller åtta olika borstar. De är briljanta, mycket mjuka och de blandar kosmetikan mycket bra. Dessutom samlar de inte in och absorberar inte för många produkter, så makeupen blir professionell och intensiv.

The Ordinary Serum Foundation

Det här är en helt ny skönhetsprodukt som endast är tillgänglig i utvalda butiker. The Ordinary varumärket erbjuder också en foundation i olika nyanser och olika kosmetika med C-vitamin, fruktsyror och andra näringsämnen. Serum Foundation är en kombination av djupvårdande kosmetika med en sminkprodukt. Det finns gott om nyanser som matchar färgen på varje hudtyp. Produkten har en naturlig komposition och rekommenderas för känslig hud.

Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Detta är en av de bättre mascarorna jag någonsin har haft. Kosmetikan lockar, förlänger och skiljer ögonfransar, och betonar visuellt utseendet. Borsten har jämnt fördelad borste så att varje frans är täckt med kosmetikan. Jag applicerar om det innan jag går till jobbet och vid olika tillfällen. I varje situation visade den sig vara bra. Kosmetikan torkade inte av och flagnade, det fläckte inte ögonlocken och det var motståndskraftigt mot vatten, svett och tårar.

Dior Addict Läppstift

Det är ett riktigt beroendeframkallande läppstift. Diors sortiment är fullt av färger, från ljusrosa, genom djärv och extravagant till mörkviolett. Läppstiftet innehåller oljor som fuktar, ökar färgens hållbarhet, mjukgör läpparna och ger en krämig formel. De sprider sig mycket bra och gnuggas inte av när man äter och dricker.

Urban Decay Naked 3 Ögonskuggepalett

Detta är den tredje Urban Decay ögonskuggepaletten med naturliga färger. Det finns 12 nyanser som ger skimrande och matt finish. Satsen är utrustad med en dubbelborste och en stor spegel inbyggd i locket. Ögonskuggor i stadsförfall är mycket pigmenterade, ackumuleras inte i ögonlocket och faller inte ner på kinderna. De kan kombineras och blandas som du vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.