rekommenderad arganolja

Hur Jag Blev Kvitt Celluliter och Hudbristningar Med Nanoil Argan Oil

Hej alla, jag vill först tacka alla för er tilltro och era tips inom skönhet. Nu är det min tur och det är dags för ett erkännande. Jag ska berätta om min kamp mot hudbristningar och celluliter, samt recensera en skönhetsolja som hjälpt mig enormt. Läs om min absoluta favorit – Nanoil Argan Oil.

Min kropp är inte perfekt!

Min kropp är inte felfri och det är jag medveten om. Jag har haft celluliter sen jag var ung, och sen följde hudbristningar på grund av snabb viktupp- och nedgång. Viktsvängningar är aldrig bra för huden – ytterhuden gör uppror vilket leder till märken på huden. Jag känner bara några få tjejer som verkligen bejakar hudbristningar efter exempelvis graviditet, men andra ser märkena som inkräktare som måste bort.

Jag har aldrig gillat mina bristningar eller hudgropar och hade länge letat efter en behandling som antingen kunde minska dem eller råda bot på dem helt. Jag har provat flera lösningar, metoder och produkter. Jag var rädd för att jag skulle behöva genomgå en operation… ni vet säker hur dyra dessa är. Som tur var rekommenderade min bästis mig två idiotsäkra behandlingar.

FÖRST, KROPPSMASSAGE – med massageverktyg eller kinesiska koppar.

SEN, ARGANOLJA – den måste vara av hög kvalitet, oraffinerad, kallpressade och certifierad. NANOIL är mitt enda val.

Jag provade hennes förslag, köpte oljan och ett massageverktyg. Hur gick det?

Arganolja – effekter

Arganolja är en av få växtbaserade oljor med substanser som verkligen gör skillnad på hår och hud. Den är rik på antioxidanter, vårdar och skyddar huden, underhåller hälsan, levererar elasticitet och densitet för att hålla dig ung och snygg! <3

Hur använder jag arganolja inom hudvård?

Regelbundenhet är nyckeln till framgång. Utan detta kommer du aldrig att uppnå önskade effekter. Massering av vävnader är som ett träningspass för kroppen och kräver tålmodighet och ihållighet. Jag masserar alltid kroppen efter att jag duschat. Jag gör det oftast fort, 5 minuter max, och fokuserar på områden som påverkats av celluliter, framförallt baksidan av mina lår.

En gång per vecka lägger jag lite extra tid på massering – ungefär 30 minuter. Tips för en mysig kväll: titta på en tv-serie och massera dig samtidigt! Ta arganolja, ett massageverktyg och njut! Ett avsnitt tar slut, massagen är färdig och hudbristningarna börjar gradvis att minska också…

Nanoil Argan Oil för massage – effekter

Den bästa delen av dagens inlägg 🙂 Jag är säker på att ni vet att hudbesvär som gropar eller hudbristningar inte kan försvinna över en natt, eller ens en vecka eller två… De bildas under flera år så vi måste ha tålamod och behandla regelbundet för att råda bot på besvären. Det är värt varenda ansträngning! Jag var lite orolig efter fyra veckor eftersom jag inte märkte någon tydlig förbättring (huden blev dock fastare och lenare). Men efter ungefär två månaderna började celluliterna på mina lår försvinna! Hudbristningarna blev också mindre synliga. Nu är huden stram och frisk. Det gör mig verkligen glad! Jag rekommenderar Nanoil Argan Oil till alla eftersom jag är levande bevis på att den fungerar. Om du är ute efter något som kan hantera hudgropar, välj NANOIL ARGAN OIL.

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.