ögonfransförlängning hemma

Mina tankar om Nanolash Cluster Lashes – DIY Lash Extensions. Kolla in det

DIY Lash Extensions fångade min uppmärksamhet helt av en slump. Jag tittade på skönhetsnyheter och kom över Nanolash-webbplatsen. Ögonfransförlängning själv hemma låter exceptionellt bra, så jag bestämde mig för att kolla in dem. Vad har jag upptäckte?

DIY Lash Extensions – vad valde jag och vad var mina första intryck?

Jag köpte en förpackning med DIY Lash Extensions. I fallet hittade jag 36 klusterfransar i 3 längder: 10, 12 och 14 mm. Det fanns 8 olika stilar att välja mellan. Men på tillverkarens hemsida finns även ett intressant komplett sats för ögonfransförlängning hemma.

Satsen innehåller:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash sealer;
  • klusterfransar för gör-det-själv-applicering;
  • Nanolash remover;
  • ögonfranspincett i rostfritt stål.

Jag valde fransklustren eftersom jag redan hade de andra accessoarerna i min sminkväska.

Första kontakten med DIY Lash Extensions från Nanolash

När jag tag Nanolash klusterfransarna ur förpackningen blev jag positivt överraskad. De är gjorda av supermjukt material och är extremt flexibla.

De enskilda hårstråna klamrar sig fast vid den svarta remsan som exakt kan maskera förbindelselinjen, vilket är superviktigt för mig.

Dessa klusterfransar för hemmaapplicering var snyggt arrangerade i fodralet. Jag hade inga problem att få ut dem eller känna igen längden.

Hur applicerar man DIY fransförlängningar med Nanolash klusterfransar?

Tillverkaren hävdar att ögonfransförlängning med franskluster för gör-det-själv-applicering kan slutföras på bara 10 minuter. Jag bestämde mig för att se om detta verkligen var fallet.

Låt mig bara tillägga att jag aldrig har testat fransförlängning hemma förut. Jag använde också sällan remsfransar. Vanligtvis använde jag mascara eller lät göra mina semipermanenta extensions av min kosmetolog.

Först tag jag bort sminket ordentligt. Jag tog bort alla sminkrester från mina ögonfransar och torkade dem sedan försiktigt. Sedan applicerade jag ett lager bonder på hela fransarna och väntade tills det blev helt klibbigt. Sedan tog jag tag i klustret och applicerade det under mina naturliga fransar, cirka 1 mm från fransraden. Jag upprepade samma process med mitt andra öga. Jag använde 4 visps per applicering, eftersom jag ville uppnå en mjuk effekt.

Naturligtvis kan du använda flera kluster för att kunna få en rysk volymeffekt.

Applikationen var mycket enkel och tog faktiskt mindre än 10 minuter. Vid det här laget kan jag bekräfta tillverkarens påståenden.

klusterfransar för hemapplikation

DIY Eyelash Extensions låter dig göra dina fransar ljuvligt långa hemma. Jag valde modellen Flirty.

Klusterfransar – hur länge håller de?

Tillverkaren förklarar att effekterna av DIY Lash Extensions håller i upp till 5 dagar. För fransförlängning hemma är detta ett ganska bra resultat. Jag bestämde mig dock för att se om de kunde bäras lite längre.

Jag applicerade fransklustren i måndags. Måndagen därpå var de fortfarande på plats. Jag försökte sova på rygg och undvika oljebaserad kosmetika. Jag vet av erfarenhet att de kan förstöra limmets egenskaper. Enligt min mening, på grund av min fransvårdsrutin, kunde jag förlänga applikationens livslängd.

Jag tog av mina fransar för att se om jag kunde använda dem igen. Varumärket Nanolash indikerar att de är designade för engångsbruk. Men efter att ha tagit av dem märkte jag att:

  • limmet lätt kan as bort från remsan;
  • klustren skadas inte;
  • lösfransklustren fortsätter att se bra ut.

Jag applicerade dem mer än en enda gång och blev inte besviken. Enligt min uppfattning kan DIY Lash Extensions användas mer än en gång.

lösögonfransar nanolash

DIY Eyelash Extensions – jag är på!

DIY Lash Extensions är min produkt nr 1 när det kommer till gör-det-själv fransförlängning hemma. Appliceringen är enkel och tar faktiskt bara 10 minuter. Dessutom är de färdiga klusterfransarna långvariga och återanvändbara.

Om det faktiskt krävs så lite för att uppnå tillfredsställande resultat, då är DIY Lash Extensions den perfekta produkten!

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.