nanoil hair volume enhancer

Nanoil Hair Volume Enhancer för Lätt, Fylligt Hår

Jag vet att det kan vara svårt att få till håret ibland, särskilt under vintern när det trycks in under en mössa. Det är omöjligt att behålla hårvolymen… Eller? Låt mig lugna dig. Din frisyr kan och kommer att se fantastisk ut, till och med när du tar av dig mössan! Du behöver bara en bra root lifter – som Nanoil Hair Volume Enhancer – vid din sida.

Stjärnspray för Hårvolym – Nanoil Hair Volume Enhancer

Jag hörde om denna produkten av mamma! Hon hade använt Nanoils retinolserum under lång tid. Sist hon köpte nytt så köpte hon också något till mig. <3

Och det var så jag fick min skönhetsarsenal utökad med ansiktsserum med vitamin C, en keratinbaserad hårinpackning och den root lifter som jag ska recensera idag. Alla är grymma! Jag ska recensera alla produkter men idag ska jag fokusera på Nanoil Hair Volume Enhancer. Vad är det?

En superlätt spray som fungerar som en fantastisk primer – alla med hår, vare sig det är tjockt, fint, platt eller volymlöst kommer att älska den. Nanoil Hair Volume Enhancer lyfter rötterna och adderar lätthet, vilket gör håret fluffigt och vackert. Till och med när du har mössa! Ibland, dagen efter, är mitt hår fortfarande så lätt och fluffigt att när jag svänger med huvudet och skakar till håret så blir det direkt tjockt och snyggt igen.

spray för fylligare hår nanoil

Bonus! Näringsämnen i Nanoils root lifter

Goda nyheter för alla er som gillar multifunktionella kosmetikaprodukter. Denna spray är inte bara en briljant styling primer som skapar volym – det är ett fantastiskt balsam med 5 näringsämnen i formulan. Dessa är inte vilka som helst dock, utan bara superviktiga ingredienser för håret!

  • Keratin – protein som ökar hårets revitalisering. Tack vare egenskaperna i keratinet studsar skadat hår gradvis tillbaka och återfår sin lenhet. Det gör håret lättare att kamma, trasselfritt, silkeslent och mjukt. Med andra ord – keratin är överlägset bäst när det kommer till förstärkning och volym i håret.
  • Pantenol – stänger inne vatten i håret, återfuktar och ger glans, mjukar upp och gör håret lent, voluminöst och fylligt.
  • Veteproteiner – viktigt för att underhålla hårets hälsa och förhindra skador på dess struktur; de reparerar och förbättrar hårets utseende. Veteproteiner garanterar glans och en frisk och len textur på håret. Dessutom hindrar de kluvning och slitning i håret.
  • Vitamin B3 – stimulerar syntesen av kollagen, återfuktar på djupet och ger en hälsosam hårväxt, har anti-inflammatoriska och anti-aging-effekter
  • Vitamin E – också känt som ungdomsvitaminet – en antioxidant som förskönar och ger näring åt håret och återupplivar hårets färg och hindrar det från att blekas.

spray för fylligare hår nanoil

Hur använder man Nanoil Hair Volume Enhancer?

Denna produkt sprayas på håret före styling. Det rekommenderas att den används på vått hår men jag har också fått fantastiska effekter när jag använt den på torrt hår. Du behöver inte schamponera håret varje dag för att skapa en fyllig frisyr! Nanoil Hair Volume Enhancer är tyngdlös, fettfri och inte krämig – därmed överbelastar den inte håret. Jag älskar den lilla extra-effekten: den skyddar mot negativa yttre faktorer. Dessutom varar den väldigt länge.

Har du använt denna spray eller andra produkter från Nanoil? Om inte – börja här: www.nanoil.se – deras sortiment består enbart av skönhetsartiklar i toppkvalitet.

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.