micellärt schampo med keratin Nanoil

Nya Nanoil, det bästa keratin schampot! Såhär fungerar det!

Skulle du vilja ha starkare hår efter sommaren? Vill du hjälpa ditt hår att bli mer resistent mot frissighet? Då behöver du välja rätt schampo, det är det första viktiga steget mot ett vackert hår. Här har jag skrivit en recension då jag har funnit en riktig pärla! Ett nytt erbjudande ifrån Nanoil – micellärt schampo med keratin. Tro mig eller ej men man kan faktiskt känna att schampot både tvättar och konditionerar håret. Mina hårstrån känns mycket friskare! Hur då?

Micellärt schampo – vad är det? 

Å ena sidan så är det inte ett vanligt schampo men å andra sidan har det samma uppgift som vilket schampo som helst i världen, alltså att tvätta håret. Vad är så speciellt med den här då? Micellerna. Det är små sfärer som lämnar ditt hår och hårbotten ordentligt ren utan att störa den naturliga hydro-lipid barriären som skyddar din hårbotten från alla obehagliga saker såsom föroreningar i städerna. Micellerna tvättar hjässan utan att irritera även känslig hud. Det är den här kvaliteten som gör att tusentals kvinnor världen över börjar använda micellära schampon och andra micellära produkter. Du behöver inte oroa dig om du brukar vara överkänslig när du använder micellära produkter, inget negativt kommer att hända. 

Hur påverkar micellerna håret? 

Micellerna fungerar inte på ett komplicerat sätt. När man tvättar håret med micellärt schampo så stör man inte den naturliga hydro-lipid barriären vilket i sin tur minskar eller helt utesluter risken för irritation. Av den anledningen så rekommenderas micellära schampon för de som kämpar med en känslig hårbotten och även psoriasis. Om din hårbotten kliar eller känns obekväm lär du behöva ett bättre schampo, helt enkelt. Miceller är som gjort för dig! Micellära schampon är också fokuserade på att vara närgivande och är ofta berikade med häftiga ingredienser såsom keratin, argan, silke, örtextract, panthenol osv. 

Keratin micellärt schampo från Nanoil – introduktion

Först av allt så innehåller detta schampo en stor del keratin, vilket mitt hår älskar. Det är inte förvånande eftersom håret är uppbyggt av keratin. Vad tror du händer när keratin nivåerna blir lägre? Ja, ditt hår blir utslitet! Då förstår man varför det är bra att fylla på med keratin kontinuerligt. Och när det kommer till Nanoil, så är det väldigt mycket keratin i deras schampo!

Keratin Micellar Shampoo från Nanoil – effekter

Som jag tidigare nämnde så gör en tvätt med Nanoil micellärt schampo en stor skillnad. Det här keratinberikade micellära schampot från Nanoil lämnar håret ordentligt rent och fräscht. Det lyfter hårrötterna och gör att håret blir glänsande, reparerat, starkare och helt enkelt vackrare. Jag kan också berätta att schampot skyddar håret och hårbotten mot föroreingar vilket är fantastiskt!

micellärt schampo med keratin Nanoil

Keratin micellärt schampo från Nanoil – mina observationer

Effekterna som jag har uppnått med det här schampot är underbart hår. Jag kan lätt dra fingrarna genom hårlängderna utan att känna några knutar eller oreda. Istället så är håret glansigt och skönt att ta i. Jag kommer inte på något annat schampo som har fått mitt hår så fint. Det är klart att Nanoil Keratin Micellar Shampoo har mycket keratin i sig då mitt hår har blivit starkare och mjukare. Och det bästa med det är att du kan förbättra och reparera håret under tvätt! Om du gillar keratin kan du också prova någon keratinmask som Nanoil också har i sitt erbjudande. Personligen gillar jag att använda deras leave-in keratin hårbalsam. När jag har tvättat håret applicerar jag det alltid och låter det sitta tills nästa tvätt. Den här duon ger dig salongsutseende! Känner du till Nanoil-märket? Låt mig veta hur det fungerar för dig.

mer information: www.nanoil.se

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.