nanoil hårbalsam med arganolja

WOW! Recension av Argan Oil Hair Conditioner från Nanoil

Hur har ditt hår det under hösten? Mitt tappar alltid sin ”gnista”. Det blir matt, platt och ser i allmänhet värre ut, och jag kan dessutom inte få styr på detSituationen är kort sagt dramatiskDet är högläge att förbättra saker och ting eftersom vintern närmar sig, vilket bär med sig statiska hårstrån, mösse-hår, torra inomhusmiljöer och extrema temperaturer Detta är en mardröm för hår.

Jag hade länge kämpat för att hitta en intensiv och näringsgivande hårbehandling som inte tynger ned mitt hår och ger det ledsna, slappa hårstrån. Som ni säkert kan gissa så hittade jag produkten jag sökte och här kommer min recension av Nanoils hårbalsam baserat på arganolja.

Varför är arganolja viktigt för håret?

Om du känner till effekterna av arganolja på håret kan du hoppa över detta segment med en kort lektion i den briljanta oljan, även känd som Marockos flytande guld. Denna olja kallas en nationalskatt i Marocko. Arganträd som växer i Marocko ger de bästa frukterna och är källan till arganolja av den finaste kvaliteten. Området där träden växer är orört och utnämnt till ett världsarv.

Låt oss fokusera mer på oljan dock. Denna har visat sig vara briljant och slår alla andra oljor. Den innehåller den bästa koncentrationen av E-vitamin och de bästa proportionerna av fettsyror, och det är därför den vårdar hår och hårbotten så kraftfullt. Arganolja är rikt på föryngrande fytosteroler och flavonoider som fördröjer åldrandeprocessen och förbättrar tillståndet på håret genom att garantera hälsa och motståndskraft.

hårbalsam med arganolja nanoil

Varför valde jag Nanoil Argan Hair Conditioner?

Mitt hår är väldigt tunt och lider alltid när jag använder för tjocka, tunga produkter. Samtidigt är det i behov av stark näring eftersom det skadas enkelt och är benäget att bli supertorrt med kluvna toppar. Jag måste vara försiktig med alla produkter jag köper och faktum är att det inte är många kosmetikaprodukter som kan garantera att håret repareras utan att tyngas ned.

Jag hade tur som stötte på Nanoil Argan Hair Conditioner eftersom detta är en lätt, bi-phase-mist som jag bara sprayar på håret och omedelbart konditionerar det och penetrerar hårets struktur utan att tynga ned det överhuvudtaget. Den är helt enkelt perfekt. Lätt men kraftigt närande plus att den skyddar mot skador förknippade med extrema temperaturer, solljus och föroreningar eftersom den inte behöver sköljas ur!

Nanoil Argan Hair Conditioner: beskrivning, effekt, innehåll

Nu vet du redan att detta är en leave-in, bi-phase behandling, men doften får inte glömmas! Den är underbar och subtil men verkligen märkbar. FLaskan innehåller 125 milliliter och är aningen dyrare än andra balsam, men det är absolut värt att prova på. Jag köpte produkten på Nanoils butik: www.nanoil.se. Här hittar du också tonvis med andra häftiga hårprodukter, det kan jag garantera.

Förutom arganolja innehåller balsamet den briljanta, urgamla ricinoljan så tro mig – den skyddar definitivt ditt hår mot skador!

Nanoil Argan Hair Conditioner: effekter på mitt hår

Jag visste att detta var en fullträff så fort jag provade den. Jag sprayade produkten på håret efter tvättning och torkade det som vanligt. Sen blev jag överraskad: inga frissiga hårstrån eller torra toppar som jag brukade ha. Mitt hår blev lent och glänsande och det var hur enkelt som helst att styla. Mjukheten var rent ut sagt otrolig.

Hur fungerar detta balsam på mitt hår? Efter en månad, har jag märkt att Nanoil Argan Conditioner:

  • har en fantastisk konditionerande effekt och gör håret snyggare superfort.
  • skyddar mot frissighet och statiskhet, samt gör håret ultramjukt.
  • skyddar mot extrema temperaturer och fria radikaler.
  • återfuktar, reder ut och förstärker.

nanoi argan hair conditioner

Hur använder jag min Nanoil Argan Conditioner?

Skönhetsbloggare, vloggare och hårvårdsexperter är rörande överens: detta är ett av de bästa balsamen på marknaden. Jag hade samma känslor när jag använde det för första gången. Produkten får 10/10 för dess intensivt konditionerande effekt som inte överbelastar. Mellan 3 och 4 pumpningar räcker för att ge näring åt håret, vilket gör att produkten varar väldigt länge. Den är definitivt värd sitt pris.

Har du haft möjligheten att prova den? Du kanske känner till andra balsam från Nanoil? Jag är besatt av keratin-rika balsam och algextrakt. Lämna gärna en kommentar!

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.