Kosmetiska besvikelser! Smink och hudvårdsprodukter

Jag vet att varje kvinna har skönhetsprodukter som hon älskar och de som hon hatar. Idag pratar vi om den senare. Jag ska skriva om mina största kosmetiska besvikelser. Jag har haft massor av dem den här månaden. Färgade kosmetika svek mig mest. Njut av att läsa!

Pharmaceris SPF 20 Fuktgivande Foundation

Min favorit Pharmaceris-produkt är en lätt fuktgivare SPF 20. Det glattade utmärkt och hydratiserade min hud och solskyddsmedel var tillräckligt för att skydda den från solljuset. Jag trodde att vätskan skulle vara lika bra och skulle också täcka fläckar, fukt och ge solskydd. Jag har 01 elfenben. Jag tyckte inte om det från första applicering. Trots den lätta formeln, kunde jag efter några timmar känna det på mitt ansikte och skuggan blev mörkare. Min hud fick en oönskad glans och inte ens ett mattifierande pulver hjälpte. Jag gav Pharmacerisvätska till min vän. Hon säger att det fungerade bra för henne.

Vichy Dermablend Foundation

Efter Pharmaceris misslyckande började jag leta efter en ny vätska. Jag gav dermokosmetika en andra chans. Vichy Dermablend 15 Opal med solskyddsmedel var mitt val. Jag vet att många av er gillar denna produkt men den misslyckades helt för mig. Min hud var mjuk och matt i ungefär en timme efter appliceringen. Sen var det en mardröm. Vätskan droppar av mitt ansikte! Hela ansiktet blev glänsande. Jag kände att mitt ansikte var mycket tyngre än det faktiskt är och täckt av något obehagligt ämne. Jag kommer inte att köpa den här foundationen igen.

Bourjois Volume Glamour Max Holidays Mascara

Den har ett fint rör och stav. Dessa är de enda fördelarna med mascaran. Formeln är lite konstig – den torkar mycket snabbt på fransarna. Ingen förlängning, ingen volym, ingen krökning. Efter några timmar började de flagna. Jag hade problem med att ta bort det och var tvungen att använda många bomullspads och sminkborttagare. Lyckligtvis skadade det inte mina ögonfransar!

La Roche Posay Effaclar Cleansing Gel

Jag har inte tur med dermokosmetika. La Roche Posay Effaclar Gel var en annan besvikelse. Produkten var tänkt att rengöra huden och ta bort akne men det orsakade utbrott och gjorde att min hud producerade för mycket talg. Den kostade mig mycket pengar så jag kunde inte kasta bort den. Lyckligtvis köpte min vän den av mig. Jag har lärt mig min lektion och vet att dermokosmetika inte är så bra. Kanske bör jag byta min hudvård och byta till apoteksprodukter. Det kan visa sig att de fungerar mycket bättre för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.