Årets favorit! Nanoils hårinpackning med arganolja <3

Hej,

Idag bjuder jag på en kort recension av en hårinpackning som jag utan tvekan redan kan kalla min favorit det här året! Ja, du läste rätt, året och inte månaden. Jag syftar på Nanoil Argan Hair Mask – en förstärkande intensiv hårinpackning.

Jag är säker på att alla har sina egna favoritprodukter för hud-/hårvård. De produkter som hjälper oss att förbättra vårt fysiska utseende. För mig är Nanoils hårinpackning med arganolja en sådan produkt. Jag älskar den! Vill du veta varför tycker så mycket om den? Om du vill det uppmuntrar jag dig att fortsätta läsa.

Recension av Nanoil Argan Hair Mask

Vi börjar med storleken, priset och var du kan köpa den här produkten, vilket är grundläggande information. Du kan beställa alla Nanoils hårinpackningar på den officiella webbplatsen (jag rekommenderar att du använder det alternativet, för det är bara då du kan vara säker på att du får en äkta produkt). Var och en av dem är en 300 ml stor lätt och krämig hårinpackning som är lätt att applicera och inte tynger ned håret. Det är ju det vi är ute efter, eller hur?

Nanoils officiella webbplats, där jag köpte min hårmask, finns här: www.nanoil.se

Nu ska jag berätta lite om ingredienserna. Först och främst är listan över ingredienser kort, vilket jag tycker är ett plus då jag tror att vi alla är trötta på listor som är så långa att de knappt får plats på etiketten. Vi vill att det ska vara naturligt och minimalistiskt och Nanoils hårinpackning med arganolja ger oss det.

När jag analyserade INCI för Nanoils hårinpackning hittade jag två beståndsdelar som fångade mitt intresse:

  • kallpressad och oraffinerad arganolja som används som grund i den här hårvårdsprodukten; det är härifrån produktens kraft kommer. Det här fullkomligt naturliga extraktet är rikt på vegetabiliska steroler, EFA, vitaminer, squalen, osv., helt enkelt alla de ämnen som håret behöver för att kunna utföra sina självregenererande processer och växa sig långt. Arganolja är en naturlig mjukgörande ingrediens och kan ge näring och skydda håret från uttorkning (vattenförlust), hög temperatur och solljus.
  • panthenol (pro-vitamin B5) som är avgörande om du vill att ditt hår ska hålla sina kollagennivåer höga. Jag vill bara påminna dig om att kollagen är en naturlig byggsten i hår, så det är bra att hålla koll på dess nivåer. Dessutom är pantenol även ansvarigt för att försegla fukten, hjälpa till att återuppliva håret och göra det glansigt.

Förutom det innehåller Nanoil Argan Hair Mask några fler ingredienser som avgör konsistensen och den snabba absorptionen. Det jag gillar med den här hårvårdsprodukten är det faktum att den inte innehåller parabener, syntetiska dofter och andra otäcka substanser som vi inte vill ha på huvudet. Så, hur fungerar det?

Nanoils hårinpackning med arganolja levererades till mig för mer eller mindre 3 månader sedan. Jag började använda den strax därpå genom att fördela den i håret efter varje tvätt. Då jag gör det två gånger i veckan passade det perfekt med bruksanvisningen på förpackningen. Naturligtvis måste du applicera inpackningen på fuktigt hår och skölja ur efter några minuter men jag ser inte det som ett problem.

Särskilt med tanke på de effekter som skapas och som du kan vara säker på att du får om du fortsätter att använda den här hårinpackningen regelbundet. Jag är väldigt nöjd eftersom:

  • Mitt hår nu är starkare och jag verkar tappa mindre av det.
  • Mitt hår nu mostår frissighet så att luftfuktigheten inte förstör min frisyr.
  • Mitt hår är otroligt glansigt, mjukare och ser bättre ut.
  • Det är numera lättare för mig att styla och reda ut tovor i mitt hår.
  • Hårstråna verkar vara motståndskraftiga och jag tror att de har blivit fylligare.

Jag måste tillägga att de här hårinpackningarna ger omedelbara effekter. Det räcker med en enda användning för att man ska märka att håret blir mjukare och behagligare att ta i; det finns inga tovor som gör att du inte enkelt kan dra en kam genom håret. Naturligtvis byggdes Rom inte på en dag. Om du vill uppnå djup regenerering får du inte avbryta behandlingen och du måste applicera inpackningen regelbundet.

Effektiviteten hos Nanoil Argan Hair Mask då? Det är en annan sak som gjorde mig positivt överraskad, för jag behöver bara en klick så stor som en valnöt för att jämnt täcka hela mitt hår med Nanoils hårinpackning – vilket är väldigt lite!

Slutsats: Skulle jag rekommendera Nanoil hårinpackning med arganolja?

Det är alltså här recensionen långsamt ska sluta. Jag tror att jag har lyckats beskriva all viktig information som bör diskuteras: ingredienserna, effekterna och konsistensen av Nanoil Argan Hair Mask. Jag berättade också vad jag tycker om den här revolutionerande hårvårdsprodukten, så nu är det dags att sammanfatta det.

Jag vill berätta att Nanoil Argan Hair Mask är den bästa hårinpackningen jag någonsin har applicerat på mitt hår. Naturligtvis vet jag att det finns olika hårtyper som var och en har egna behov. Men i vilket fall som helst tror jag starkt att då Nanoil Argan Hair Mask är så lätt, väl sammansatt och otroligt effektiv, kan den ta hand om och återuppliva allt hår, oavsett typ.

Jag tror inte att det är någon idé att skriva om Nanoil Argan Hair Mask. Gå bara in på webbplatsen jag nämnde tidigare och köp Nanoil Argan Hair Mask själv för att njuta av alla de gynnsamma effekterna jag beskrev. Glöm inte att berätta om hårvårdsprodukten levde upp till dina förväntningar. Jag ser fram emot era kommentarer!

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.