Vätskehighlighter och blusher från Too Cool For School – recension

Kosmetikan som är för cool för skolan? För mig låter det som den bästa recensionen. Jag behöver inte mer uppmuntran för att köpa den. Detta är anledningen till att Too Cool for School är mitt favoritmärke. Du kommer att bli förälskad i deras highlighter och blusher precis som jag blev!

Too Cool For School är ett koreanskt varumärke som släpper ut kosmetika, som råkar vara bästsäljare av några anledningar. Märket har ett mål att bevisa att kvaliteten och kreativiteten kan gå hand i hand. Bland produkter från denna tillverkare finns en enorm potential och innovation inom hudvård och smink, berikad med en nypa skoj.

Jag själv blev frestad att köpa Too Cool for School, precis som många andra kvinnor över hela världen, så jag vet vad jag pratar om. Min personliga favorit är Dinoplatz-linjen. Jag har gett det mitt lilla hjärta 🙂

Produkterna i Too Cool For School Dinoplatz linjen:

  • är vackra och har kreativa förpackningar, som jag älskar!
  • är fjäderlätt och perfekt för min känsliga hud;
  • är perfekt och ger omedelbara effekter;

För närvarande, på Sephora kan du enkelt köpa Too Cool For School kosmetika, så alla som är intresserade uppmanar jag att gå precis dit. I en original Too Cool For School Dinoplatz-linje är de mest populära för tillfället: Dinoplatz Pearl Bay Invasion och Dinoplatz Cushy Blusher, som finns i två nyanser.

Jag vill kort sagt berätta om dem båda. Jag ska försöka berätta allt som är viktigt när du fattar ett beslut att köpa dem. Jag vill också rekommendera dig prova dessa kosmetika. Det är värt det!

Too Cool For School Dinoplatz Pearl Bay Invasion

Först får huden tredimensionell highlightereffekt. Glödande bas reflekterar naturligt ljus, så din makeup kan få strålande utseende. För det andra hydratiserar och närar det huden efter applicering. Innehåll av vitaminer A + C, omega-3 och omega-6 och oljor (olivolja, vildrosenolja, pepparmyntaolja, avokadoolja, arganolja) och naturliga extrakt (bambu och kaktus).

Too Cool For School Dinoplatz Cushy Blusher

Uppfriskande och säkerställer mild skugga av rosa blusher som jag älskar för dess svamp som gör det lättare att applicera på kinderna. Tack vare mjuk applikator är den här produkten lätt att använda. Finns i två nyanser: Surf’s Up och Lava Martini. Det mest spännande är att uppsättningen kompletteras med en reservapplikator.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.