Alla goda ting kommer till ett slut. Maybelline, Rimmel, Bourjois och Inglot.

Hej tjejer!

Jag ångrar att säga att det mesta av min sminkkosmetika har tagit slut. Några av dem hade jag haft länge – rekordet var sju månader! Nedan kan du läsa om mina favoritsminkprodukter, bland dem foundation från Bourjois, mascara från Rimmel, concealer och eyeliner från Maybelline och flytande läppstift från Inglot.

Eye concealer Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer

Jag letade efter denna enda pålitliga concealer under lång tid. Mitt val var Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer från Maybelline. Först var jag skeptisk till denna kosmetika. Jag trodde att den bifogade svampen kommer att orsaka fläckar. Och vad var resultatet? Concealeren är utmärkt vid kamouflering av mörka cirklar och påsar runt ögonen och lättar utseendet. Dessutom kombineras den helt perfekt med foundation, matchar hudfärgen och lämnar inte oestetiska fläckar. Jag använde Light Shade och på sommaren bytte jag den till Medium.

Highlighting Foundation Bourjois Healthy Mix

Min hud var berövad på glöd, så jag behandlade den med highlighting foundation Bourjois Healthy Mix. Kosmetikan håller inte 16h, som tillverkaren hävdar, men den är mycket hållbar, ger stor täckning, döljer ofullkomligheter och förhindrar glans. För min makeup har jag använt Beauty Blender-svamp och det gjorde min makeup perfekt varje gång. Naturligtvis, under dagen fick jag använda ytterligare ett lager av pulver. Foundation består av fruktextrakt, som ger näring till huden. Tyvärr innehåller produktens sammansättning också dofter som kan orsaka irritationer.

Eyeliner Maybelline Master Precise

Denna kosmetika fungerar felfritt. Den har flytande konsistens, så de av er som aldrig tidigare dragit linjer på ögonlocket kan stöta på några problem med appliceringen. Hur gjorde jag det? Eyeliner Maybelline Master Precise har verkligen exakt topp. Tack vare det kunde jag dra en tunn linje, något böjd i det yttre hörnet. Jag lade min armbåge på bordet och lutade min hand mot kinden. Jag började rita linjen från ögonlocket. Min makeup var klar på en minut.

Rimmel Super Curler Mascara

Det finns förmodligen ingen bättre kosmetika för att böja fransar än den här. Jag använder Rimmel Super Curler Mascara för alltid och det har aldrig svikit mig. Det tjocknar, ger längd och mest av allt lockar ögonfransar. Mina ögon är optiskt större och ser vackrare ut än någonsin. Jag gillade aldrig klumparna som blev kvar från andra mascara. Lyckligtvis skiljer Rimmel fransarna exakt och flagnar inte. Alltid efter makeup kammar jag dessutom fransarna med liten kam. Effekten är fantastisk!

Liquid lipstick Inglot HD Matte

Vätska läppstift är mycket bättre än vanliga läppstift som orsakar torrhet och är ett utmärkt alternativ för läppglans. Det är därför jag köpte HD Matte från Inglot. Kosmetikan har känslig konsistens, håller länge på läpparna, smetar inte eller gnids bort. Dessutom bidrar applikatorn, liten svamp, med användningen av kosmetika. Min favoritfärg är ljusrosa (nummer 11). Du kan dock välja mellan brun, beige, violett och röda nyanser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.