Eyelash Serum Bodetko Lash – Recension baserad på fakta

Det finns lika många åsikter som människor när det gäller ögonfransserum, bland annat finner vi Bodetko Lash. Jag är en av de kvinnor som Moder Jord inte var mycket generös när det gäller vackra och långa ögonfransar. Nu är jag tvungen att prova olika experiment och Bodetko Lash är ännu ett ögonfransserum jag testar. Jag gillar inte alla dessa enkla recensioner, så jag uppmanar dig att läsa denna ärliga och baserad på fakta recension av Bodetko Lash.

Bodetko Lash är ett ögonfransserum med elegant förpackning som liknar flytande eyeliner. Applikatorn i detta serum är av standardtyp (tro mig, jag testade många serum), dvs tunn borste justerad för applicering på ögonfranslinjen. Det är ingen överraskning här, att applicering inte orsakade några problem. Om du kan använda eyeliner utan att hålla den i ögat så är du kvalificerad att använda serum som finns tillgängliga på marknaden. Om du tänker på det, är det ännu enklare än användning av eyeliner, eftersom ögonfransserumet är färglöst, så du behöver inte oroa dig för ojämn linje.

Bodetko Lash, före 2014 var tillgängligt med Bimatoprostem i en komposition. Det är en ingrediens av läkemedel på glaukom, vilket av effekterna av användningen är ögonfranstillväxt. För närvarande kan Bodetko Lash köpas med ändrad komposition, där i fjärde positionen hittar vi derivat av denna ingrediens (Trifluoromethyl Dechloro Ethylprostenolamide). Om jag skulle veta att det är nästan samma aktiva beståndsdel då skulle jag förmodligen inte köpa Bodetko Lash och leta efter något annat. Lyckligtvis var mina ögon inte irriterade, och för att jag var försiktig med applicering kunde jag undvika några biverkningar.

Vad gäller resultaten – de är inte så exceptionella som man kan tänka sig. Jag förväntade mig några bättre effekter från serum i denna prisklass. Nanolash, som jag använde för ungefär ett halvt år sedan, är i ett liknande pris (när du köper några av dem på en gång kan du få det till ett lägre pris), och effekterna var mycket bättre. Jag misstänker att om några mer serum kommer att göra mig besviken på det sättet som Bodetko Lash gjorde så kommer jag antagligen att gå tillbaka till Nanolash och jag kommer att använda det regelbundet för att bibehålla resultaten.

Jag kommer att sammanfatta det inom kort. För priset på Bodetko Lash skulle jag inte köpa det igen. Det ser väldigt elegant ut, Applicering är mycket behaglig och lätt, men Det finns risk för ögonirritation på grund av glaukommedicinska ingredienser som kamoufleras i serumet. Och få inte igång mig med effektiviteten, eftersom mina ögonfransar inte har förändrats alls på 3 månader med Bodetko Lash-användningen; fransarna är inte ens lite längre. Vad synd. Det verkade som om det var mycket bra i början!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.