Galifornia Benefit Cosmetics Pink Blush – den vackraste kosmetikan jag någonsin har använt

Hej vackra tjejer!

Hur många gånger har ni köpt en kosmetika på grund av dess vackra förpackning? Det hände mig en gång men jag ångrar det inte alls. För några veckor sedan beställde jag en blusher online från Benefit Cosmetics. Produkten stal mitt hjärta med sin underbara förpackning. Först var det meningen att vara en dekoration för mitt bord och en produkt som endast användes ibland. Det visade sig att det är en stor kosmetika med otrolig skugga. Det avslutar min vår-sommar look. Jag kan inte klara mig utan den längre. Fortsätt läsa för att ta reda på varför jag älskar det så mycket.

FÖRPACKNING

Galaxy blusher från Benefit Cosmetics kommer i en vacker låda. Först liknar det inte ens en kosmetika, snarare ett smyckeskrin. På locket kan du se ett foto av en tjej med rosa hår. Inuti finns en spegel i en gyllene ram. Den rosa blushen på egen hand ser också väldigt imponerande ut. En gyllene sol på ytan. Det är omgivet av rosa ögon som liknar kludd från barnens bärbara datorer.

APPLICERING

Benefit Galifornia rekommenderas för alla hudtyper. Produkten har en krämig formel som sprider sig väl på huden. Det betonar inte torr hud, torkar inte och gnuggas inte under dagen. Kosmetika från Benefit Cosmetics kan appliceras med antingen en borste eller en pulverpuff. Om du vill ha en mini kosmetika kit, kan du också beställa en borste i samma färg som det rosa paketet på tillverkarens hemsida.

Hur applicerar du Galifornia Benefit Cosmetics på dina kinder? Först av allt, säg CHEESE. När du väl ler, blir dina kinder mer synliga och det är här du borde applicera lite kosmetika såväl som längs kindbenen. Om du tycker att effekten är för känslig, lägg till ett till lager. För att få en rosa – gyllene nyans blandar du två färger på produkten.

KOMPOSITION

Efter applicering av kosmetika kan du känna den underbara doften. När du läser listan över komponenter märker du att ämnet som är ansvarigt för lukten är i början. Dessutom innehåller blushern också mineraler, komponenter som är ansvariga för färgning och sebumabsorption. Galaxy Pink Plusher från Benefit Cosmetics är den perfekta produkten för personer med känslig hud.

Tjejer, om ni fortfarande inte vet vilken cheek blusher som ni ska välja, testa Galifornia från Benefit Cosmetics. Jag rekommenderar det varmt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.