Hur man Applicerar Klyvningsmakeup? Min Kosmetika och Hudvård

Hej Tjejer! 

Bortsett från händer, ger din nacke och klyvning bort din ålder. Du måste ta hand om huden så att din klyvning blir vacker så länge som möjligt. Fuktgivande och skyddande kosmetika är inte tillräckligt. Camouflagering, formning och upplysande smink kommer att göra tricket.

Varför är klyftan så viktig?

Massor av faktorer påverkar klyftans hudförhållanden, inklusive felaktig vård och saknat solskydd. UV-strålning utlöser rynkor och missfärgningar medan felaktiga produkter kan skada den känsliga klyvningshuden. Intressant kan ett varmt bad eller dusch också förvärra dess tillstånd. Högt tempo försvagar kollagenbindningar, vilket leder till den luddiga huden. Hur vi går och sitter påverkar också nacke och brösthud. Att gå böjt och ha runda axlar gör huden skrynklig.

Fukta klyfthuden

Innan du applicerar en fuktkräm, exfolierar du huden försiktigt. På så sätt släpper du fina linjer, stramar huden och bröstet och ökar blodflödet. Sedan masserar du en lättviktig lotion i huden. Produkten ska vara fri från tätningsämnen som kan utlösa akneutbrott och hudtorrhet. Massera huden under appliceringen för att lyfta brösten och förbättra hudens elasticitet. Använd cirkulära rörelser, rör dina händer mot nacken.

Make-up produkter för klyftan

Jag antar att var och en av er har hört talas om klyvning. Vet du vilka produkter du ska använda? Använd upplysande foundations och concealers. Mörka nyanser av pulver och produkter kommer till nytta. Applicera minimala kvantiteter; Om du måste täcka stora pigmenteringsfläckar, applicera några lager.

Hur applicerar man klyftsmink?

Om din hudfärg är jämn, kommer ett bronsande och upplysande pulver att göra jobbet (även för bröstkonturering). Applicera lite av pulvret mellan brösten och ge det en gnidning. Kamouflagefärgningar med ett lager av concealer eller topically applicerad foundation. Glöm inte en ljusskuggad produkt för att förbättra kragebenet och den övre delen av brösten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.