Laura Mercier Candleglow Concealer och Highlighter

Upp med händerna de som gillar 2 i 1 kosmetika? Jag först, för min minimalistiska själ älskar allt det kompakta, praktiska och multitasking, så det tar lite plats. Massor av kosmetika är inte jag. Jag gillar att ha en produkt men med maximal effektivitet och som möter de flesta av mina behov.

Jag kan spendera mycket pengar på det och har ingen ånger om jag bara vet att jag i utbyte får hög kvalitet och effektivitet. Är Laura Mercier Candleglow värt priset? Enligt min åsikt, ja. Du kan lita på mig för att jag redan nästan använt hela flaskan och har för avsikt att köpa nästa.

Jag använder concealer varje dag, mestadels för att minska mörka cirklar runt ögonen. Trots att jag sover ganska bra tenderar min hud att svika mig, och mörka cirklar är med mig nästan varje dag. Metoder för det? Concealer och Highlighter med hög täckning för att skapa en avledning för dessa områden. Det är därför Concealer från Laura Mercier är något för mig.

Laura Mercier Candleglow Concealer och Highlighter

Enligt min mening är detta en multitaskingprodukt. Concealer och highlighter i en. På den ena sidan belyser den mörka cirklar runt ögonen och begränsar andra brister, medan den å andra sidan ger en glödande och lätt finish för sminket. I mitt fall hanterade Laura Mercier Candleglow Concealer även spindelvener, som – som de flesta kvinnor förmodligen vet – är svåra att dölja utan rätt kosmetika.

Det är den enda belysande concealeren som:

  • möjliggör gradvis täckning (från lätt till medelstor;
  • sprider ljus, ljusar upp mörka cirklar och missfärgningar;
  • innehåller elastiska polymerer för långvarig effekt;
  • är berikad med lätta oljor för att mjuka ut huden.

Min åsikt – vad är dess effekt och var kan man köpa den?

Ja och ja. Det finns ingen annan produkt som den här som skulle vara så exploaterad av mig som den här. Jag byter ofta foundation och pulver; du kan säga att jag inte är trogen mot någon annan sminkprodukt, men är fortsatt konstant. Jag använder alltid Laura Mercier Candleglow Concealer och Highlighter, eftersom det är den enda som ger mig 100% säkerhet att allt jag vill gömma kommer att förbli så här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.