Magiska minnen… Min makeup nu och tidigare

Hej tjejer!

Jag har äntligen plockat upp modet att skriva om min makeup i det förflutna. Du ser hur min makeup har utvecklats, vilka skönhetsprodukter jag brukade ha och hur jag brukade skada huden. Njut!

Det var en gång…

Början på min makeupkarriär var inte lyckad. Jag började ha på smink när jag var 16 år och hade ett stort problem med akne. Jag försökte gömma finnar under lagren av foundation och pulver. Tänk bara på effekten: Concealer-fläckar, foundationklumpar och pulver som knappt hanterade den glänsande färgen. För att göra saker värre… som en typisk tonåring, gillade jag att definiera mina ögonfransar så jag applicerade några lager mascara som blev klumpiga och spröda. I alla PE-klasser skulle mascara rinna ner i mina ögonfransar.

Min makeup idag

Hur hände det att mitt smink ser helt annorlunda ut nu? Först växte jag upp och förstod att mitt utseende skulle vara fint, välskött och snyggt. Jag har övergett alla tunga foundations, klibbiga concealers och pulver som inte fungerar. Jag har valt mineralfylld, kemisk kosmetika med helande egenskaper. För det andra, akne. Jag var tvungen att bota det en gång för alla. Applicera lager av foundation, korrigeringsmedel och pulver, jag täppte hudporer, vilket ledde till överproduktion av talg och nya finnar. Sedan jag började använda skönhetsprodukter med antibakteriella ingredienser ser min hud mycket bättre ut. Akne försvinner nästan, vissa ärr blir lättare och huden producerar mindre talg. För det tredje, medvetenhet. Jag blev intresserad av hudvård och produkter. Jag fortsätter att expandera min kunskap om läkning av ingredienser och försöker besöka en skönhetssalong varje månad.

Vilka skönhetsprodukter använder jag?

Vichy Dermablend foundation – Opal kulör – är min favorit. Det ger en stor täckning så jag inte behöver en concealer. Jag använder Avene Couvrance mosaikpulver som slutprodukt. Den har några nyanser av orange, rosigt och beige – blandat skapar de en färg som matchar huden. För min ögonmakeup använder jag Annabelle Minerals Eyeshadow, High Impact Mascara och Clinique Cream Shaper For Eyes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.