Rimmel Volume Shake: chockerande fräsch och varför det är en dålig sak

Hej där.

Idag ska vi prata om varför mascara… inte alltid ska vara fräsch.

Ja, du hörde rätt. Mascara ska inte alltid vara fräsch, på samma sätt som under de första dagarna efter köpet.

Du kommer nog ihåg dessa ögonblick när du köpte ny mascara (den som har allt du vill ha: en stor stav, intensiv och djup pigmentering), du tog hem den och blev besviken över den när du försökte applicera den. Våt, rinnande, hal och vattnig — detta är vanligtvis vad ny mascara är och inte många kvinnor vet att för att mascara ska fungera behöver du bara… ge den tid.

Fräsch mascara har inte samma effekt som den du förväntar dig, för det är helt enkelt för rinnande. Det är därför du inte kan belägga dina ögonfransar med rätt mängd mascara, och det betyder att du inte kan bygga längden eller volymen på ett sätt du skulle förvänta dig.

Varför blev jag chockad över den nya Rimmel mascaran som främjas som alltid fräsch från första till sista användningen? Volume Shake måste skakas så att dess formel skulle ständigt röras och förblev… ja hur exakt? Färskt, dvs rinnande? Dessutom har Volume Shake en trollstav tillverkad av fibrer som inte fungerar bra under sminkning. Det drar bokstavligen på ögonfransar istället för att skilja dem. Enligt min åsikt är Rimmel för komplicerad. När du köper mascara från ett stort märke är det ganska ovanligt idag att hitta en produkt som skulle torka ut efter en månad eller två. Generellt sett — mascara borde ligga i 4-6 månader och det uppfyller denna uppgift. Du kommer inte heller att observera — om du tvättar staven regelbundet — några klumpar. Därför är hela ideologin bakom Volume Shake meningslös. Mascara av god kvalitet är som vin: den mognar och oxiderar när du använder den. Efter ungefär två veckor eller en månad når texturen toppen när det gäller konsistensen. Det är därför du aldrig ska ge upp din mascara direkt efter att du testat det för första gången. Ge det tid att “mogna”. Tyvärr är Volume Shake som en kosmetisk Peter Pan — det kommer aldrig att växa upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.