Utmaning: Ögonfransreparation med Mascara. Lashcode Recension

Hej, tjejer!

Du har skickat massor av e-postmeddelanden och frågar om ögonfransvård. Jag vet att du inte är nöjd med dina mascaror. Utan tvekan hör de till skönhetsprodukter som kan torka och skada ögonfransar trots att de ger bra makeup. Mascara ger ofta och tar ”fint belagda fransar på bekostnad av deras tillstånd eller slitstark formel som kräver en invasiv sminkborttagning (=dra ut fransar).

Jag brukade tro att en perfekt mascara är en kosmetisk Helig Graal – alla kvinnor letar efter det utan framgång utan att veta om att det existerar.

Det visade sig vara en sådan produkt och det är verkligen ikoniskt. Det levererar inte bara otrolig smink utan också märkbart konditionerar ögonfransar. Lashcode har vunnit titeln på den bästa mascaran för att den har mött utmaningen.

Utmaning: ögonfransreparation på 30 dagar + vacker fransmakeup

Mål: friskare, starkare, elastiska och längre fransar som inte faller av

Medel till Slut: Lashcode mascara

För att vara ärlig förstod jag inte att Lashcode skulle göra det. Å andra sidan var jag ivrig att börja prova. Jag blev förvånad över de ingredienser som anges på hemsidan:

 • Baicalin,
 • Arginin,
 • Sojaextrakt,
 • Veteextrakt,
 • Pantenol,
 • Vitamin E.

Mascaran innehåller mer fördelaktiga ämnen än många ögonfransserum. Dessutom ger den en bra sminkning tack vare en intensiv och starkt pigmenterad nyans. Lashcode är icke fet och ger en mjuk finish. Tack vare den pulverformiga konsistensen har ögonfransar en rik svart färg, oavsett belysningsintensiteten.

Lashcodes stav är exakt och skiljer fransar utan att dra av dem. Det garanterar bekväm sminkning. För mig är formeln idealisk. Mina ögonfransar är perfekt belagda med mascara. Formeln torkar inte så Lashcode håller sig färsk långa månader.

Jag använde mascara varje dag i 30 dagar och observerade om (och hur) Lashcode ändrade mina ögonfransar. Med undantag för vackert belagda, långa och svarta ögonfransar såg jag inte några förändringar under de första två veckorna. Under den tredje veckan såg jag bouncier, mer elastiska och voluminösa fransar som slutade falla av under dagen och sminkborttagning. När det gäller förlängningseffekten önskar jag att jag hade mätt längd på min fransar före ‘behandlingen’. Efter 30 dagar var det svårt att säga om de växte sig längre. Lyckligtvis började mina ögonfransar nudda mina solglasögon en dag. Lashcode mascara garanterar en sådan ögonfranstillväxt och styrkeökning att det är synligt efter bara 4 veckor. Staven ställer inte några problem, även för tjejer som inte är erfarna makeupartister. Det är smutsfritt och låter mig arbeta på hela ögonen fritt.

Sammanfattning:

Lashcode är en mascara som uppfyller alla mina förväntningar. Inte bara har det gjort mina fransar attraktiva, längre och hälsosamma men de även förskönar dem varje dag, vilket garanterar en felfri sminkning.

Jag har inte kommit över en bättre mascara som skulle leverera en så exakt sminkning och snabb ögonfransreparation. Vinnare!

20 Comments “Utmaning: Ögonfransreparation med Mascara. Lashcode Recension”

 1. Isabella

  Jag har haft mascaran i ett par veckor. I början var jag skeptisk till allt som de vårdande ämnena utlovar, men jag har faktiskt märkt att fransarna inte är lika torra som de brukar vara. Förut var de svaga och topparna blev helt ljusa, förmodligen för att solen torkade ut dem. Nu faller de inte av längre när jag tvättar bort sminket. Det är ett stort plus för Lashcode, särskilt med tanke på hur annan mascara skadar fransarna

  Svara
  • Isabella

   Glömde säga att effekten är bra, fransarna ser ut som förlängningar

   Svara
 2. Camilla

  om den har samma sammansättning som andra balsam kan den kanske göra fransarna längre på riktigt, inte bara se längre ut

  Svara
 3. Carolina26

  få mascaror tar hand om ögonfransarna, de flesta torkar ut dem mer eller mindre, så jag ser fram mot att testa den här

  Svara
 4. natta_p

  Vill gärna testa den men den är för dyr :/

  Svara
  • Lisa

   bra kvalitet kostar, men man får rabatt om man köper flera, till och med ett tvåpack är billigare så jag och en kompis ska testa den

   Svara
  • Fanny

   enligt min erfarenhet är det bättre att köpa dyrare av bra kvaliet. Det är värt det eftersom produkten varar längre och funkar jätterbra

   Svara
 5. Alexandra N.

  var kan jag köpa den? har inte sett den i sminkbutiker?

  Svara
 6. Margareta

  Jag tappar många ögonfransar när jag tvättar bort smink, även fast jag bara använder vanlig mascara. Jag använder aldrig vattenfast mascara längre.

  Svara
  • Inna

   köp ögonfransserum

   Svara
   • Margareta

    Jag har testat ett par balsam, de här funkar förmodligen men jag har svårt att hålla rutiner 🙂 Fast jag gillar inte att slösa tid så jag slutade använda dem. De tog upp massa plats i sminkväskan så till sist gav jag bort dem. Den här mascaran verkar vara en bra lösning för mig! 😀

    Svara
    • Alicia

     Precis, den är bra för att den både målar vackert och vårdar fransarna… av vad jag läst på hemsidan innehåller den många vårdande ingredienser. Imponerande.

     Svara
 7. Märta_A

  Den är OK för mig, men funkar typ likadant som Lancome

  Svara
 8. Lena91

  Jag kan inte säga nåt om styrka för jag använde den bara en kort tid, men nu har jag äntligen en mascara som inte fläckar och inte får mig att se ut som en panda 😛

  Svara
 9. Gröna_ögon

  Jag blev inte lika tagen som ni. Fast jag använde den bara en gång. Efter två lager var fransarna fina, men billigare mascaror ger samma resultat.

  Svara
  • Tina

   svårt att säga något efter bara en gång, eftersom de vårdande ämnena tar tid på sig att börja märkas

   Svara
   • Alicia

    Precis. Som jag sa så märkte jag att fransarna blev starkare efter fyra veckor, så det är värt att använda den länge för att se hur de vårdande ämnena fungerar.

    Svara
 10. Nicole

  Skönt att det räcker med två lager. Tidigare använde jag två mascaror (typ fyra lager) för att få den effekt jag ville ha. Priset är lite väl högt, men det är värt investeringen.

  Svara
 11. Lilla

  Det låter som en reklam, men den gör faktiskt fransarna längre och ger dem volym. Man behöver ingen eyeliner för hela franslinjen ser bra ut. Varje frans målas och mascaran irriterar inte ögonen. Det brukar vara ett problem för mig, jag brukar inte ens kunna använda mascara!

  Svara
  • Olivia

   Kan intyga. Jag har aldrig testat en bättre mascara (jag syftar på livslängd, effekten, ingen irritation) än den här och jag har testat jättemånga 😉

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.