inpackningar med keratin Nanoil

Varför behöver håret keratin? Recension av Nanoil Keratin Hair Mask

Händer det även dig att du ena dagen går och lägger dig och då du vaknar upp nästa dag så har håret blivit matt och svagt? Det brukade hända mig, särskilt då årstiderna skiftade. Jag säger ”brukade” eftersom jag lyckats ta farväl av detta problemet – jippie! Allt med hjälp av Nanoil Keratin Hair Mask.

Jag har använt denna keratin hårmasken i några veckor nu och jag har medvetet skjutit upp min recension. Jag vill ta reda på om effekterna den ger är långvariga och lika fantastiska som många skönhetsbloggare har sagt. Jag har stött på många åsikter som säger att denn keratin hårmasken är den bästa av sitt slag. Men är den verkligen det?

Keratin – en nödvändighet för håret

Vad är det med allt prat om keratin? Varför hör vi om och om igen att detta protein är superviktigt för håret? Det är för att keratin är ett fantastiskt protein eftersom  det är en av hårets, naglarnas och hudens grundläggande byggstenar. Detta innebär att brister på keratin blir till en katastrof för håret – med svagare lockar, matt, tunt, skört och livlöst hår.

Jag har något mer viktigt att berätta för dig. Keratin utgör inte bara hårets yttersta lager – det vill säga banden – utan utgör även hårmatrisen. trots att det normalt tillverkas i hårsäckarna, så minskar keratin syntesen med åldern och ibland är mängden keratin otillräcklig för att håret ska kunna bibehålla sitt vackra utseende. Det är därför som du behöver förse håret med keratin. Det bästa vore om du gjorde det med hjälp av en keratin hårmask som verkar på 20 minuter. Det är all den tid du behöver ägna åt att ”mata” håret med keratin.

bäst keratin hårinpackningar Nanoil

Ingredeinser och en kort profil på Nanoil Keratin Hair Mask

Den keratin-fyllda hårmasken från Nanoil ger dig det snabbaste sättet att få ett totalt reparerat hår som ser bättre ut. Denna produkten är verkligen välutformad eftersom den formulerats med kvalitetsingredienser och dess effekter förstärks av pantenol som är ytterligare ett jätteviktigt ämne som håret behöver för att bibehålla att bra skick. Den gör håret vackert! Pantenol förbättrar tåligheten och ger glans.

En annan fördel är att konsistensen av Nanoil Keratin Hair Mask är riktigt trevlig och lätt. På så sätt får du reparerat hår som inte förlorar sin volym – detta gäller även för tunt och svagt hår. Denna masken är enkel att applicera.

Förpackning, storlek & doft

Jag älskar designen – de svarta och gyllene färgerna, hur stor den är – 10.1 fl. oz / 300 ml och dess doft – så underbar. Nanoil Keratin Hair Mask är så bekväm att använda. Dessutom så är priset på den lågt. Tro mig, jag känner till många hårmasken som kostar mycket mer och som inte har något att komma med gentemot denna Nanoil produkten. För mig så är detta en kostnadseffektiv keratin hårmask.

Första användningen av Nanoil Keratin Hair Mask

Ditt hår kommer se mycket bättre ut efter bara en användning av denna masken och jag menar det på allvar. Jag blev chockad! Efter jag sköljt av masken och torkat håret så såg jag med mina egna ögon mitt lena, glansiga och fantastsika hår! Jag kunde inte låta bli att dra händerna genom håret, så trevligt kändes det!

Denna produkten balsamerar kraftfullt hårstråna, gör de mer hanterbara och föränklar borstning samt gör håret fylligare och ljuvligare. En sån otrolig effekt, inte sant? Jag anser att Nanoil keratin hårmasken är ett måste som bör användas innan en dejt, viktiga livshändelser, middag med vänner eller närhelst du vill se fantastisk ut.

keratin hårinpackningar Nanoil

Några veckor av regenbunden användning med Nanoil Keratin Hair Mask

Nu går vi vidare till de långvariga effekterna som man får. Du känner redan till hur Nanoil Keratin Hair Mask gör håret vackert, men hur är det med återställande av skador? Det krävs självklart mer tid för det men tålamod ger resultat. Du behöver inte ägna mycket kraft åt hårbehandlignar eftersom det räcker att ge det bara 20 minuter per vecka. Efter några veckor med regelbunden användning av Nanoil keratin hårmasken så kan jag säga att:

  • mitt hår blivit synbart starkare
  • hårstråna har fått mycket bättre näring och är friskare
  • håret ser fantastiskt ut
  • jag har glömt hur det är att ha skadat hår
  • mitt hår är felfritt och verkar motstå skador
  • det hår fått starkare färg
  • håret bibehåller fukt inuti
  • jag märker inga kluvna toppar
  • problemet med skörhet har försvunnit helt

Och detta är precis varför jag helhjärtat rekommenderar Nanoil Keratin Hair Mask till dig. För mig och även för många skönhetsbloggare så är detta den bästa keratin behandlingen hemma som man kan då. Prova själv och glöm inte att skriva en kommentar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.