Varför jag anser att Lashcode är det bästa ögonfransserumet

Idag kommer vi diskutera ämnet som ni fortsatt att fråga mig om, nämligen vad man ska göra om man vill få långa och fylliga fransar men utan att använda lösögonfransar?

Det finns en given sak man kan använda sig av: Lashcode ögonfransserum – ett lätt, utmärkt sammansatt pch effektivt serum. Nyfiken på varför jag anser att det är det bästa ögonfransserumet? Då ska du läsa vidare :))

Vackra fransar är friska fransar

Vi börjar med det mest självklara: ögonfransvård är det som behövs för att få fram ögonens naturliga skönhet. Ju starkare och friskare fransar, desto bättre ser de ut.

Jag undrar om du känner till att de flesta fransrelaterade problemen (så som fransar som faller av, går sönder) har sitt ursprung i att de får fel vård eller för lite vård. Sanningen är helt enkelt att man får det man strävar efter, så du behöver ta hand om fransarna på ett medvetet sätt!

Vad påverkar fransarnas utseende?

 1. Sminkborttagning som utförs på rätt sätt, försiktig och utan starka borttagare.
 2. Ögonsmink med produkter som använder mineraler och inte är vattentäta.
 3. En varierad kost rik på nödvändiga näringsämnen.
 4. Fransvård med ett effektivt serum, som helst innehåller kallpressad olja.

Självklart så är valet av serum något som ska prioriteras och är hemligheten till friska fransar. Fel produkter kommer bara göra dem värre!

Vilket ögonfransserum är bäst?

Jag har stött på många serum i mitt liv. Mina fransar var i dåligt skick förr på grund av förlängningar – glesa, sköra och korta. Jag hade letat efter en produkt som kunde göra dem fina igen. Men tyvärr så kom jag i kontakt med flera dåliga, oeffektiva och för dyra serum inna jag hittade en riktig pärla.

Det var då jag hittade Lashcode! Efter misslyckade försök med tidigare serum så trodde jag inte den skulle kunna hjälpa men… jag blev glatt överraskad. Idag så anser jag att det är ett av de bästa ögonfransserumen som finns att köpa. Verkligen värd sitt pris!

Det är dags att du får lära känna huvudpersonen i dagens artikel lite närmare. Jag hoppas att Lashcode serumet blir din favorit också!

Lashcode ögonfransserum: ingredienser, konsistens, applicerare

Jag börjar med det som kan ses med blotta ögat och det man kan kolla på innan man börjar använda Lashcode. Vad består serumet av? Är formulan verkligen värt det? Hur är appliceraren?

 1. Sammansättningen i Lashcode – det är en perfekt sammansättning av ingredienser baserade på naturliga ämnen och medel av högsta kvalitet som stimulerar till tillväxt; inga konserveringsmedel, konstgjorda pigment, aromer, silikon eller onödiga tillsatser.
 2. Konsistensen av Lashcode – serumet är verkligen lätt med en vattnig formula som är redo att användas och som absorberas väl in i huden på ögonlocken och som inte rinner ner i ögonen.
 3. Lashcode appliceraren – att använda serumet är problemfritt tack vare denna noggrant designade och tunna exakta appliceraren tillkerad av allergivänligt material, skonsam på (den ofta känsliga) huden på ögonlocken.

Hur verkar Lashcode ögonfransserumet?

Allt det ovannämnda, dess konsistens tillsammans med appliceraren är vad som gör att detta serumet verkar på ett särskilt sätt. Önskar du upptäcka Lashcode effekten? Det gör du säkert eftersom effekterna är vad som får dig att köpa produkten!

Mitt äventyr med Lashcode började cirka två och en halv månad sedan. Jag skaffade serumet eftersom jag behöve förstärka mina fransar, ge dem starkare färg och mer volym. De var väldigt glesa och knappt existerande och det fick mina ögon att se ledsna ut hela tiden.

Under vecka 2 och 3 såg Lashcode till att:

 • färgen på fransarna starkare.
 • de fick näring och blev återfuktade.
 • varje frans blev starkare.
 • de blev mer elastiska och glansiga.

Under följande veckor med behandlingen så:

 • började nya små fransar växa ut.
 • blev mina fransar längre och tjockare
 • blev franslinjen tydligare.
 • imponerade volymen på fransarna mig!

Jag anser att att effekten från Lashcode serumet är otrolig. Och nu, efter två och en halv månad så använder jag det då och då för att bibehålla effekten jag fått, med fantastiska, långa och fylliga fransar. De är fantastiska!

Kostnad och tillgänglighet av Lashcode serumet

Måste man betala mycket för allt detta? Faktiskt inte. Lashcode kostar mindre än andra serum i toppklass, och dess pris är rättvist. Det lönar sig, jag lovar!

Var kan man köpa detta fransserum? Det bästa stället är online på den officiella Lashcode hemsidan [www.lashcode.se]. Om jag var du, skulle jag beställa två eller tre förpackningar tillsammans med en vän eftersom det blir billigare. Testa det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.