toppklassat C-vitamin ansiktsserum Nanoil

Vitamin C till Huden. Recension av Nanoil Face Serum

Hej,

Om du frågade mig vilken kosmetikaprodukt som är mest värdefull för mig, och vilken skönhetsprodukt jag inte drar mig från att spendera pengar på, så hade jag sagt att det är detta ansiktsserumet. Jag är helt besatt av denna hudprodukt – jag skojar inte. Eye cream är min andra favorit men det ska vi inte prata om idag.

Tillbaka till huvudkaraktären i inlägget. Nyligen la jag vantarna på Nanoil vitamin c face serum. Jag blev förälskad direkt när jag läste ingredienslistan. Sen växte min kärlek för produkten med varje positiv recension jag läste. Jag visste att jag var tvungen att ha denna skatt och köpte den direkt.,

bra C-vitamin ansiktsserum Nanoil

Nu till min recension av Nanoil Vit. C Face Serum.

VITAMIN C – en kosmetikaingrediens som noggrant och försiktigt undersökt och analyserats. Vitamin C är en av de starkaste naturliga antioxidanterna och har många fördelar för huden. Exempelvis motarbetar det rynkor och åldersfläckar. Faktum är att denna vitamin är bra till alla hudtyper och har samma effekter för alla: stimulering av kollagenproduktion, starkare kapillärväggar, brightening av pigmentfläckar och förbättrad smidighet. Detta är en energy-boost till huden! Nu förstår jag varför vitamin C inte går att jämställa med något annat.

Nanoil ansiktsserum. Äntligen den form av vitamin C vi ville ha!

Ansiktsserumet av Nanoil erbjuder ett väl genomtänkt recept. Faktumet att detta är en olje-fri produkt är det som fick mig att vilja prova den från första början. Varför? Eftersom de flesta ansiktsserumen med vitamin C har olja som basingrediens eftersom tunga lösningar (många oljor) hjälper till att stabilisera vitamin C, men inte den här gången. Nanoils ansiktsserum är inte bara fett-fri utan innehåller också en exceptionell form av vitamin C – 3-O-etyl-laskorbinsyra som är den senaste milstolpen inom kosmetologi och ett derivat av ren vitamin C. Det är bevisat att vara det mest kraftfulla mot hudåkommor. Det är värt att poängtera att denna form av vitamin C inte går i sönder vid exponering mot solljus, höga temperaturer eller talgen som vår hud är täckt av. Detta är verkligen en riktig framgång eftersom vitamin C har varit så pass instabilt i flera år. Men inte längre.

Nanoil ansiktsserum. Formulan jag gillar

Ett fettfritt och lätt ansiktsserum som är snabbabsorberande. Det ger inte huden ett fettigt sken och förstör inte smink. Det förbättrar hudens utseende så fantastiskt att efter ett par användningar slutade jag använda täckande foundation. Nu gör jag bara läppar och ögonfransar på morgonen, sen är jag redo för dagen.

Nanoil ansiktsserum. Underbara ingredienser

Låt oss fokusera på ingredienserna. I flaskan med 50ml (1.69 fl. oz) har Nanoil hällt en blandning av det underbara vitamin C (som vi redan gått igenom) och Punarnava rotextrakt. Vad är detta? Jo, detta är en växt som erkänts i Asien för sina underbara effekter på huden. Om du vill lära dig mer om fördelar med Punarnava, kolla upp det i en Ayurveda-bok. Denna växt, som också är känd som Boerhaavia diffusa, kan ljusa upp, föryngra och ge huden ett perfekt utseende. Detta innebär att vitamin C har en ganska bra kompanjon.

rekommenderat C-vitamin ansiktsserum Nanoil

Nanoil Vitamin C Face Serum. Ska vi snacka lite om effekterna?

1:a VECKAN MED NANOIL VIT. C FACE SERUM Ärligt talat var jag överraskad när jag märkte att de första effekterna kom riktigt fort. Jag brukade använda hudvårdsprodukter berikade med vitamin C, men det var varken MAP eller SAP, och ibland ännu värre – det innehöll meningslösa askorbylglukosid. Nu kan jag verkligen se skillnaden mellan stabilt vitamin C och dess instabila derivat tydligt. Och skillnaden är enorm! Det tog bara några dagar för mig att uppleva en utvilad, återfuktad och behaglig hud.

4:e VECKAN MED NANOIL VIT. C FACE SERUM Efter en månads lång vitamin C-behandling ser jag en fantastisk hud: den är mjuk, jämn i tonen, porerna är knappt noterbara och det glöder! Och det är precis så här vitamin C borde fungera! Jag är väldigt nöjd med Nanoil Vitamin C Face Serum och dess effekter på min hud.

När jag beställde detta vitamin C serum, såg jag att Nanoil har fler skönhetsprodukter – även till hår. Om du är nyfiken får du länkan här: www.nanoil.se. Jag ska definitivt prova på några andra Nanoil produkter. Känner du till varumärket Nanoil? Har du använt några av deras skönhetsprodukter? Jag väntar på era kommentarer! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.