Användningar för Holika Holika Gel – Två Fantastiska Patent!

Hej!

Jag vet att de flesta av er känner till den underbara, mångsidiga och vackert utformade Holika Holika aloe gelén. Det har tagit över hela skönhetsbloggen och vlogsfären. Det var hög tid att jag delade min åsikt och iakttagelser.

Holika Holika är en gel med 99% aloe, berikad med andra värdefulla extrakt. Aloesaft extraheras från växter som odlas i ren och toxinfri Jeju-ön (Sydkoreas regioner). Holika Holika gel är inrymd i en fantastisk aloeformad flaska. Den är lätt, hållbar och idealisk för sommaren tack vare universell användning. Gnid det på kroppen, händer, fötter eller hår (fuktigt eller torrt), applicera det på ansiktet och under ögat, använd det för att skydda hårtopparna … en stunner. Holika Holika gel ersätter mycket kosmetika. Jag har upptäckt dess två extra användningsområden som fick mig att bli kär i produkten. Det kommer att förbli i mitt badrum för alltid.

1. Holika Holika – Massage Gel

Flickor, det är otroligt. Jag blandar gelén med kokosolja, Sheasmör eller hasselnötsolja och sprider den på kroppen. Sedan tar jag ett massageverktyg och … kämpar mot celluliter. Aloegel och naturliga oljor gör en bra och effektiv matchning. Oljan själv skulle absorberas snabbt medan den berikas med gelén, det ger bättre resultat. Holika Holika förhållanden, stramar och föryngrar huden. Det ger naturliga oljor fantastiska extra fördelar.

2. Holika Holika – Mask’s Ingredienser

Jag sparar vanligtvis vit lera med rosevatten eller kokt vatten. Ofta gillar jag att blanda leran med aloegelén och några droppar av en nötolja. En sådan mask har mer konditioneringsingredienser och lite annorlunda konsistens. Jag har ett intryck, min hud får extra hydrering och är väldigt slät. Jag har inte längre en obehaglig känsla av tight hud. Holika Holika gelmask är ett perfekt alternativ för sommaren när huden förlorar fukt, stuns och vatten inifrån. Ta hand om er själva!

Jag kommer att hitta fler skönhetsanvändningar för Holika Holika aloe gel. Håll dig uppdaterad och ha en trevlig dag! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.