Envarumärkesshopping. Vad är värt att köpa på Yves Rocher?

Hej där,

idag kommer jag att spela en roll som din personliga butikshjälpmedlem. Jag hoppas att du hittar min vägledning användbar. Låt oss köra igång, ska vi?

Denna post var inspirerad av MY OWN PAL (kort MOP)… ja… min mop 😀 med vem jag har haft äran att shoppa med nyligen. Denna stackars tveksamma tjej gick från en parfymbutik till en annan, hon visste inte vad hon skulle välja och vad hon skulle ta hänsyn till för att bestämma kvaliteten på en viss produkt. Därefter ville hon också välja dofter, vilket var tidskrävande också eftersom hon inte tycker om söta dofter eller artificiella (som hon säger, de flesta kroppsbalsam och duschgeler ”luktar som doften av plast… det finns något i det antar jag…). JAG BLEV SLUTKÖRD AV ALLT SPRING OCH SÖKNING VAR JAG HUNGRIG OCH TRÖTT, och hon var inte ens halvvägs klar med shoppingen. Plötsligt blev jag inspirerad. Var hittar vi produkter av högsta kvalitet, deras doft är utmärkt och dessutom är deras sammansättning baserad på vegetabilisk vård?

Jag tog henne till en av Yves Rocher’s parfymbutiker

En gång i en butik var det en affärsassistent som tog väl hand om min vän, så jag fick tid att själv välja min egen favoritkosmetika. Därför, om du skulle stöta på den här utmaningen med den stora shoppen i en parfymbutik, gå direkt till Yves Rocher Du kommer inte bara att hitta härligt luktande kroppsbalsamer utan även duschgeler (en av mina favoritdofter är citron och basilika samt mango och koriander). Även denna parfymbutik erbjuder mycket praktiska reseprodukter 2-i-1 som en lysande och vackert monoi luktande duschgel och schampo i en. Efter att ha solat, eller tagit hand om antingen exceptionellt torr hud eller huden som är berövad av fasthet, har Yves Rocher denna underbara monoi-torra kroppsolja. Jag blev förälskad i den här produkten eftersom den inte har några problem med att bli absorberad av huden, lämnar inte något oljigt lager så att det inte fläckar kläder, det gör huden ser yngre ut, smidigare och generellt blir den väl fuktad och näring . Vad som också är överraskande, denna olja kan appliceras på håret – det skyddar stråna mot solen och hjälper till att tämja flugorna. När du pratar om oljorna, erbjuder Yves Rocher hela serien Riche Creme där dominerande ingredienserna tillhör naturliga oljor (varje produkt i serien innehåller cirka 30 oljor!). Den högsta tonen, enligt min mening, ska gå till ögonkrämmen som lyckades hantera mina rynkor och bekämpade de mörka cirklarna under ögonen. Egentligen är serien avsedd för mogen hud, men de som har börjat oroa sig för de första tecknen på åldrande kan använda deras Riche Creme -produkter eftersom de inte innehåller några parabener och andra konstiga ämnen.

Jag är nyfiken, har du också din favoritkosmetika avsedd för kroppsvård som du är trogen mot?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.