Hur jag hanterar pormaskar? De bästa metoderna för vacker och felfri hud

Hej allihopa!

Nyligen har ni fyllt i min e-postlåda med frågor om hudvård. Ni är intresserade av hur jag tar bort pormaskar och hur är det möjligt att jag har ett så jämnt ansikte. Tro mig, jag lägger mycket tid på det. Så i dagens inlägg kommer jag presentera mina sätt att hantera pormaskar.

Make-up borttagning

Innan jag börjar med hudvård, tar jag grundligt bort mitt smink. Jag använder denna vätska från ett apotek med en anti-akne substans. Det kostar mycket och även om det inte är en effektiv produkt, älskar min hud det. Det tar bort kosmetika, talg och alla föroreningar som har samlats på mitt ansikte under hela dagen. Samma kosmetika som jag använder för att rensa huden i halsen, nacken och även baksidan.

MICRODERMABRASION

Ja. Nästa steg i min ansiktsvård är microdermabrasion i hemmet. För denna behandling använder jag en speciell enhet från Beurer FC 76. Gadgeten exfolierar huden, renar porerna, och efter regelbunden användning släpper det ut fina linjer. Hur fungerar enheten? Det kan jämföras med ett vakuum eftersom det suger in i huden, förbättrar blodcirkulationen och accelererar cellförnyelsen. Samtidigt exfolierar en speciell bilaga epidermis och tar bort pormaskar. Effekt? Huden är jämn och ren. Det är mycket viktigt att desinficera verktyget efter varje behandling.

Vad hittar vi i ett microdermabrasionkit? Förutom den här bra enheten har vi även en kontrollampa, tre abrasiva dynor (stor och bred, exakt och grov), 20 utbytbara filter som liknar små svampar (de stoppar talg och exfolierad epidermis för att förhindra att enheten blockeras). Dessutom har min gadget två hastigheter, strömbrytare och 3 års garanti.

KOSMETIKA

När huden redan är rengjord och jämn kan du använda kosmetikan. Än en gång använder jag en skrubb på mitt ansikte gjord med socker, honung och citronsaft. Sedan applicerar jag en djupreningsmask eller en peeling. När jag tvättar mitt ansikte eller tar bort masken tar den bort de återstående pormaskarna. I slutet applicerar jag en fuktkräm med en mycket lätt formel. Då kan jag äntligen gå och lägga mig!

Och hur ser din kamp mot pormaskar ut?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.