Låt Oss Bekämpa Celluliter! Behandlingar, Kosmetika och Hemvård

Hej Tjejer! 

Upp med händerna de som har celluliter. Det finns få tjejer som njuter av smidig och fast hud, eller hur? Andra måste hantera klumpar av fett och oönskade kilon. Lyckligtvis finns   enkla sätt att hålla era kroppar vackra och smidiga.

Vad är celluliter?

Celluliter – kända som apelsinskal – påverkar massor av människor, oavsett ålder, kön, vikt och hudtyp. Hormonets obalans, stillasittande livsstil, kost och begränsad fysisk aktivitet är klandrat för dess förekomst. Hur kommer celluliter till? Det är kopplat till fettvävnadens felaktiga placering. Det påverkar vanligtvis lår, skinkor, knän, höfter och axlar. Apelsinskal är inte farligt men det gör definitivt så kvinnor känner sig mindre attraktiva.

Hur hindrar man celluliter?

Kontrollera först nivån av hormoner. Om koncentrationen av östrogen är för hög är du i riskgruppen och kommer sannolikt att ha celluliter i framtiden. För det andra berika din kost med färska grönsaker och frukt och stillvatten. Ät inte bearbetad mat och ohälsosamma mellanmål. Undvik alkohol, kolsyrade drycker och cigaretter. Sporta regelbundet och ge näring till din hud. En gång i veckan, gör en massage med en speciell handske och åtdragningsprodukt. Glöm inte scrubs som kommer att öka blod- och lymfcirkulationen, fasta huden och bryt de feta klumparna.

Anti-Cellulit Behandlingar

Om hembehandlingar misslyckas och du möter den avancerade formen av celluliter, måste du se doktorn för att genomgå laser, ultraljud eller luftvågsterapi. Förfarandena garanterar bristning av fettklumpar, jämnhet, täthet, samt ökat blod och lymfflöde i hudceller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.