Min favorit mini kosmetiska versioner. Litet är vackert och passar överallt!

Hej tjejer,

Jag älskar bara dessa miniversioner av kosmetika! Alltid innan jag åker på en längre resa köper jag dessa små skatter. De ger inga problem samtidigt som de placeras i en resväska, en sminkväska eller en ryggsäck. Jag kan ta dem till stranden, en weekendresa eller någon annan plats i världen. De coolaste är de små färgkosmetikorna som jag tar med mig till mitt kontor. Tack vare detta behöver jag inte ha en stor sminkväska med mig, istället lägger jag bara alla produkter i ett fack i min handväska. Vilka minikosmetika tycker jag är mest attraktiva?

Vad sägs om att börja med färgkosmetika? Nyligen har jag köpt en hel uppsättning miniprodukter som jag brukade använda till att sminka mig med. Satsen lanserades av Bobbi Brown och bestod av följande objekt: Crystal Lip Gloss, Smokey Eye Mascara, Mini Pot Rouge Pale Pink, BB Cream, Long-Wear Cream Shadow Stick Sand Dune, Soothing Cleansing Oil. Alla produkter stängdes i en svart väska. Den mest lockande, för mig, var den blåare som i jag i själva verket också använt många gånger som en ögonskugga. Alla Bobbi Brown kosmetika rekommenderas till alla hudtyper. De kännetecknas också av deras rengörande och närande åtgärd.

Låt oss diskutera rengöringsprodukterna nu. En av mina favoriter är ansiktsrengöringsgel av Tołpa, Dermo Face Physio. Den är stängd i 50 ml rör. Det har en hypoallergen formel, tack vare vilken den underlättar irritationer, regenererar skadad epidermis och återställer rätt pH-nivå på huden. Denna kosmetika tar bort smink och överskott av talg. Såvitt jag är bekymrad kan du också använda den för att behandla ditt ömtåliga ögonområde. Dessutom mjukgör denna kosmetika och renar hudfärgen perfekt. Det innehåller inte syntetiska färgämnen, SLS, silikoner, alkoholer och andra ämnen som noteras för att utlösa irritationer.

Varje gång jag ska lämna min stad för en helg packar jag en mini-version av krämig duschgel av Nivea. Denna produkt har en trevlig konsistens som tar hand om och avfetter kroppshudden. När den används, är min hud alltid ganska fylld med vatten, mjuk och mjuk. Denna duschgel från Nivea är stängd i en 50-mililiter flaska. Den innehåller ricinolja och mandelolja, som jag älskar.

En annan produkt som jag ofta bär med mig, speciellt när jag är på resan, är ett torrt schampo Aussie Miracle Aussome Volume. Även om dess kapacitet är 65 ml (ganska mycket som för en kosmetisk reseform), hittar du alltid plats för flaskan någonstans mellan dina kläder i en resväska. Denna produkt är bara perfekt för att fräscha håret och ger en enastående frisyr. Hur fungerar min lilla torra schampo? Det stiger håret vid sina rötter, absorberar överskottet av talg, tar hand om hårbotten och gör håret friskt ut längre än det vanligtvis är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.