Mitt absoluta favoritserum med retinol. Är detta den bäst rankade Nanoil?

Det finns två sorters kvinnor i världen: de som vill implementera retinol i hudvården och de som är ganska sketiska till att utsätta sina ansikten för den sortens behandling. Du komemr snart att första vilket av dessa två ”lagen” jag hejar på. Jag komemr använda Nanoil Retinol Face Serum som ett exempel så att du bättre kan förstå dig på det hela. Om du har blivit nyfiken på om det kan vara en bra ide att använda ett ansiktsserum med retinol hemma och vad för fördelar detta kan ge, så ska du fortsätta läsa detta inlägget.

Retinol. Ska man använda det eller inte?

Många kvinnor tvivlar på användandet av retinol – också känd som ren vitamin A – hemma och är inte säkra på om den är säker att använda på huden utan hjälp av ett proffs. Den sortens skönhetsbehandlingar utförs nämligen vanligtvis i en salong.

Sanningen är att retinol kan göra underverk för huden men man behöver känna till hur den ska användas på rätt sätt för att kunna ta del av dess fördelar. Jo, det finns som sagt alltid ett ”men” vilket inte komemr osm någon överraskning. Om man inte är tillräckligt försiktig så kan man skada sig själv även om man använder arganolja, så risken ökar då det gäller retinol eftersom den:

  • tar bort döda hudceller, så ny hud blottas och utsätts
  • kan orsaka tillfällig rodnad och torrhet
  • gör huden mer känslig mot solen

Dessa ovannämnda negativa effekter från användning av retinol kommer inte uppstå så länge man följer vissa rekommendationer. Först och främst ska man inte använda retinol om den inte är ihopblandad med andra ämnen. Jag tycker du bör behandla din hud med skönhetsprodukter som innehåller retinol, det är ett säkert alternativ eftersom vitamin A inte orsakar irritationer då den kombineras med andra ämnen. An annan sak är att den inte bör appliceras på morgonen.

Retinol ansiktsserum av Nanoil – mitt val

Man ska självklart inte välja vilket ansiktsserum med retinol som helst utan välja ett ansiktsserum med retinol som är bra, att välja sådana produkter är det bästa valet. Med vad är ett bra ansiktsserum med retinol? Jo det är ett serum som garanterat har en välutvekclad formula inklusive vitamin A av högsta kvalitet. Så vilket rekommenderar jag?

Mitt val är: Nanoil Retinol Face Serum (50 ml).

Jag lockades av det rimliga priset, den enkla formulan som inte känndes för ”överkomplicerad” och de positiva recensionerna. Detta märkets skönhetsprodukter har rekommenderats av andra skönhetsbloggare så därför bestämde jag mig för att testa det själv och skriva om mina intryck av detta ansiktsserumet.

Vad man märker med en gång är dess stiliga design. Glasflaskan ser väldigt fin ut och pipetten av glas är enkel att använda och produktens presentation känns väldigt imponerande. Dessutom så är det ett väldigt lätt ansiktsserum som känns riktigt bekvämt att använda. Den ger alla fördelar av ett asniktsserum utan att orsaka någon fet känsla på huden. Jag gillar denna sortens produkter eftersom de är lätta att apllicera och pipetten gör så att man inte använder för mycket av produkten som man annars normalt gör.

Utifall någon vill veta hela listan över ingredienser som används i Nanoil Retinol Face Serum så lägger jag in INCI här: Aqua, PEG-6 Kapryl/Kapric glycerider, Retinylpalmitat, Propandiol, Boerhavia Diffusa rotextrakt, Di-PPG-2 Myreth-1,0 Adipat, Fenoxietanol, Etylhexylglycerin, Xantangummi.

Det ser intressant ut, särskilt växtextraktet. Men hur funkar det, och vad kan vi vänta oss av detta serumet? 🙂

Fördelar av ansiktsserumet med retinol från Nanoil

För att vara helt ärlig, så upptäckte jag ansiktsserumet från Nanoil av en slump. Jag skulle köpa ett ansiktsserum från Clinique men så övertygade min väninna mig att att testa Nanoil. Jag bestämde mig för att ge det en chans och för cirka 5 veckor sedan började jag använda ansiktsserumet från Nanoil regelbundet. Och jag är glad att jag gjorde det!

Ansiktsserumet med retinol från Nanoil lyckades till 100% och hjälpte mig bli av med mina två största hudproblem: missfärgningar och torra hudområden. Idag kan jag utarbeta detta bätrre genom att berätta för dig att Nanoil Retinol Face Serum:

  • rensar bort döda hudceller snabbare än huden gör normalt så hudens textur förfinas.
  • lyser upp vissa små pigmentfläckar.
  • ger dig känslan av fräshet och återfuktning.
  • återger släthet, mjukhet och lyster åt huden.
  • har en ansiktslyft och anti-ageing effekt.

betyder detta att ansiktsserum med retinol påverar alla hudtyper likadant? Det kan jag såklart inte lova. Men det är dock bra att tänka på att tillverkaren rekommenderar detta ansiktsserumet för alla hudtyper oavsett porblemen de påverkas av, så därför är jag rätt säker på att Nanoil kan hjälpa alla.

Sammanfattning – kostnaden och den officiella butiken

Jag sparade lite praktiskt information till slutet, då jag tror du förstått vid det här laget att jag rekommenderar dig att prova ansiktsserumet med vitamin A från Nanoil. 🙂

Vad kostar den? Jag anser att denna kosmetikan är värd sin kostnad eftersom värdet på ansiktsserumet är i likhet med effekterna som den ger. Jag har använt mycket dyrare hudvårdsprodukter som varit mycket sämre. Jag vill även påpeka att ju fler du köper desto billigare blir dom så varför inte fråga dina vänner om de behlöver ett bra ansiktsserum med retinol.

Var kan man köpa den? Om du vill veta de nuvarande priserna/leverans alternativen/fraktkostnad/osv eller om du vill läsa mer om Nanoil Retinol Face Serum, vänligen besök den officiella hemsidan nanoil.se – det är där som jag köpte min flaska med Nanoil ansiktsserum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.