Pupa Milano Vamp Extreme – Min subjektiva recension

Kosmetika av Pupa har fått mitt erkännande på grund av deras höga kvalitet och det faktum att de i de flesta fall uppfyller mina förväntningar. En gång i taget testar jag en ny produkt av varumärket och jag tycker det är väldigt bra, alltid.

Även denna gång sänkte inte Pupa ribban och förvånade mig positivt igen. Det här var så oväntat att jag måste berätta om det.

Jag måste erkänna att det är svårt att överraska mig när det gäller mascaror. Jag kan till och med använda min gamla mormors ord och säga att ’Jag har varit där, jag har sett allt.’

Så nu kan jag säga att jag aldrig har haft så fel i mitt liv.

På senare tid har jag köpt Pupa Vamp Extreme mascara (med en silikonborste) och jag blev chockad. Denna mascara är så underbar att jag kan placera den här produkten på min topp 5 bästa mascara lista.

Borsten har kort borst och är timglasformad. Det griper ögonfransar exakt och täcker dem utan att lämna några ojämna fläckar. Den täta och lätta formeln av mascara gör att användaren kan ge ögonfransarna med intensivt pigment och förhindrar klumpning. Formen av timglas gör det lättare att ta bort ögonfransarna i ögonfransarna. Om vi letar efter precision, måste vi använda denna bredare spets av borsten som tar hand om varje ögonfrans enkelt och separera håret ordentligt.

Bara ett lager av en mascara räcker för att ge extrem förlängning och volym. Kortfattat blir ögonfransar uppenbara och synligt definierade utan att skapa detta teatraliska, komiska utseende.

En annan fördel med Pupa Vamp Extreme är att mascara inte lämnar klumpar på ögonfransarna. Dessutom förblir produkten precis där den appliceras utan att flakas av och färgas under ögonhudsområdet. Det enda som vi måste komma ihåg är att borsta ofta. Applikatorn är ganska stor och några mascararester kan bli torr där och fastna på borsthåren. Även rörets mun är ganska stor vilket inte underlättar att samla överflödet av mascara för att lämna det i röret.

Sist men inte minst, Pupa Vamp Extreme orsakar inga problem när det gäller att ta bort det från ögonfransarna. Du behöver inte använda några aggressiva förberedelser för att göra dina ögonfransar rena. Faktum är att bara en vanlig micellar lotion kommer att göra jobbet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.