Skivbladmask – Efterföljaren till bladmasker?

Med en persistens av en galning följer jag alla koreanska skönhetstrender. Jag köper passionerat alla asiatiska kosmetika via kinesiska auktionswebbplatser. Jag älskar bara ögonblicket när jag hittar något riktigt fantastiskt, innovativt och kreativt, något jag aldrig kunde köpa här. Jag erkänner att jag är ett fan av koreansk kosmetika.

För några veckor sedan beställde jag något nytt – Skivbladmask, och det har precis anlänt. Under sådana omständigheter ska jag göra testet och vara tillbaka på min blogg i en jiff för att dela resultaten och min åsikt med dig. Men först några detaljer.

SKIVBLADMASK

Det är en värdig ersättare för bladmaskerna. Bladmask fungerar på samma sätt, men är mycket bekvämare, på grund av den lilla skivformen. Skivorna blötläggs med doft.

Ansiktsmasker i skivor finns tillgängliga i olika versioner, som relaterar till frukt och grönsaker. Det innehåller fruktextrakt som har en positiv inverkan på huden, men det är inte allt. I varje version av Bladskivmasken har de runda skivorna en olika former, som imiterar… formen av frukt eller grönsaker! På så sätt kan du epplicera på dina ansiktsskivor av en citron, en vattenmelon, en gurka eller en tomat.

En förpackning av Bladmask innehåller flera små skivor (vanligtvis rund) som du tillämpar på ditt ansikte istället för bara ett blad. Det är en kosmetika som rekommenderas för lokal hudvård.

Olika versioner matchar specifika hudproblem. Några ljusare, andra hjälper till att bekämpa akne och ändå hydrera eller regenerera andra. Alla kommer att hitta något för sig själva bland Skivbladmaskerna.

SKIVBLADMASK – VAD ÄR FÖRDELARNA?

Jag erkänner att allt jag ser är fördelar med denna lösning.

Skivbladmasken är mycket bekvämare. I stället för att kämpa med ett stort blad täcker det hela ansiktet och tårar när du försöker lägga på det. Här har du smidiga små skivor. Vanligtvis matchar masker inte formen på mitt ansikte och hålen för ögon, näsa och mun är inte på plats. När det gäller Skivbladmasken finns det inget sådant problem, för här passar allt perfekt! En viktig sak är också att du kan kombinera olika ansiktsmasker, till exempel fuktgivande på kinderna, anti-akne på pannan, etc. Bladmasken är bara en för att täcka hela ansiktet, medan skivorna kan placeras i det strategiska området i ansiktet eller blandas som du vill. Allt jag ser är fördelar.

Jag ska nu beställa lite mer – utifall att. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.