Släpp din näsa fri! DIY: Anti-Pormask Remsor

Här är den snygga och fräscha delen av tricks om hudvård. Testa dem alla 😉

Den långa fighten med pormaskar kan kasta många kvinnor ur balans. Dessa svarta och fläckiga fläckar syns på en näsa och det är verkligen svårt att få dem ur ditt ansikte. Denna ojämna kamp fortsätter, det är därför alla slags vapen anses vara mycket användbara.

Här kommer jag med den lindrande hjälpen. Inspirerat av de tusentals tips bestämde jag mig för att testa dem alla tills jag lyckas arbeta mig till den finaste lösningen. Överraskande visar det sig att den mest effektiva metoden är den minst sofistikerade. De mindre fantasifulla teknikerna och de lättillgängliga ämnena vi använder desto bättre blir resultaten. Det är verkligen sanningen, därför föreslår jag att alla färdiga kosmetika kommer tillbaka på dess hyllor. Anti-pormask remsor som finns tillgängliga i ett apotek är inte lika effektiva som de du kan laga hemma. Jag uppmanar dig att läsa artikeln som avslöjar metoden att ta bort pormaskar med bara de enklaste teknikerna som är möjliga.

HEMGJORDA ANTI-PORMASK REMSOR

Vad kommer du behöva?

  • en äggvita,
  • näsduk,
  • en liten skål för att blanda ägget.

Hur gör man anti-pormask remsor?

Jag hittade två olika metoder för att göra mina egna anti-pormask remsor. Dessa skiljer sig bara åt hur de ska tillämpas. Båda är lika effektiva därför kommer jag att placera dem två nedan så att du kan välja den du tycker är mer tilltalande.

Innan du börjar sticka remsorna i näsan måste du först förbereda ägget. Börja vispa äggvita men gör det inte styvt. Den måste vara ”vattnig” nog för att göra det lättare för dig att doppa remsorna i det och att applicera det på näsan.

  • Den första metoden beror på att klippa ut den remsa som är lika stor som vår näsa. I grund och botten kan det bara vara en rektangulär remsa, men om du är skicklig nog kan du leka med den och klippa ut en mer exakt form. När vår remsa är klar kan du lägga den i skålen med vispad äggvita och applicera den på näsan. Du kan lägga andra remsor likadant. Detta bör hjälpa dig att ta bort dem efteråt.
  • Den andra metoden är lite mer tråkig men tack vare detta är det mer exakt. Den här gången måste du riva vävnaden i små bitar – de behöver inte vara vanliga former. Den lämpligaste storleken är en kvadrat på mer eller mindre en halv tum per sida. Den här gången måste äggvita appliceras direkt på näsan så att vi kan hålla några lager av näsduken, var och en av dem separeras med äggvita.

Vad är nästa steg? Vi måste vänta tills äggvitan torkar ut och då kan vi långsamt ta bort remsorna. Tillsammans med dessa hemlagade anti-pormask remsorna bör alla komedoner tas bort, eller åtminstone de flesta av dem ska tas bort.

Mitt råd: Det blir lättare för dig att ta bort pormaskarna om du gör en ansiktsångbehandling, tvättar ansiktet med varmt vatten eller utför pormaskborttagningsproceduren direkt efter att du lämnat duschen. Tack vare detta blir hudens porer öppnare så det blir lättare att ta bort dessa pormaskar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.