Algae Micellar Shampoo

Nanoil Algae Micellar Shampoo: En ärlig recension och mina resultat

Jag köpte ett Nanoil Algae Micellar-schampo för över en månad sedan efter år av att ha kämpat för att hitta ett schampo som skulle lugna min irriterade, kliande och torra hårbotten. Jag har faktiskt störts av detta problem hela mitt liv. Jag avundar tjejer som slumpmässigt köper ett schampo i butiken och det funkar. Varje dag måste jag stå ut med både hårbottenirritationer och klåda. Jag letade efter något som kunde hjälpa min hårbotten, men också bra hårvård, som gör mitt hår friskt och glänsande. Tyvärr misslyckas de flesta hårbottenvänliga schampon med att hjälpa hårstråna.

Jag köpte Nanoil eftersom det lovade en återfuktande, lugnande och konditionerande effekt under tvätten. Uppfylls det löftet? Här är min recension av Algae Micellar Shampoo.

Nanoil Algae Micellar Schampo: pris

Det är inte billigt och jag vet att det finns fler budgetschampon men jag nöjer mig inte längre med det när det kommer till mitt hår. Jag har provat massor av olika schampon. Men jag kände mig aldrig nöjd med resultaten. Å andra sidan är Nanoil dyrare men det innebär bättre kvalitet och ingredienser. Dessutom varar en förpackning riktigt länge.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: tillgänglighet

Jag har inte sett det i fysiska butiker. Om du gör det, berätta vart!

Men att köpa direkt från varumärket lönar sig ändå. Nanoil erbjuder en serie hårprodukter rik på algextrakt (och andra serier också), men också ansiktsvårdsprodukter och skönhetsoljor. Du kan ha tur med några paketrabatter och gratis frakt, så kika på www.nanoil.se! Dom har även en blogg, prova DIY skönhetsrecept och gör ett hår-porositetstest.

Algae Micellar Shampoo nanoil

Nanoil Algae Micellar Shampoo: förpackning och form

Flaskan ser väldigt elegant och klassisk ut och ger den perfekta mängden av produkten. Schampot är klart och tynger inte håret eller ger gnistor till statiska hårstrån. Den har en subtil, härlig doft, blandas lätt med vatten och tvättas ut. Det fantastiska är att lite går långt och jag har fortfarande det mesta av produkten kvar, och jag har haft den i över en månad nu (mitt hår är inte kort). Nanoil löddrar bra och lämnar håret super rent.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: ingredienser

Formeln har utformats noggrant för att både rengöra, återfukta och förhindra torrt hår. Vilket det gör! Schampot är tillverkat av utmärkta, konditionerande ämnen: Nori algextrakt tar ansvar för sin närande och återfuktande effekt på hårbotten, som tillsammans med ricinolja lugnar hårbotten, skyddar håret och stärker hårsäckarna, förhindrar torrhet, fungerar som antiseptisk, förstärker håret färg och intensifierar hårets glans.

nanoil Algae Micellar Shampoo

Nanoil Algae Micellar Shampoo: resultat

Rengöringseffekten är suverän. Först var jag rädd att det inte skulle slå oljebehandling,  hårmasker eller stylingprodukter. Lyckligtvis hade jag fel. När allt kommer omkring är det packat med miceller som är gjorda för noggrann rengöring av både hår och hårbotten.

Micellar schampo från Nanoil fungerar felfritt på mitt hår, tar lätt bort smuts, håller länge och lämnar håret friskt, smidigt och återfuktat. Konditioneringseffekten i hårbotten är dock det som betyder mest för mig. Jag ser att det har gjort både mitt hår och hårbotten bättre – rent och friskt. Klådan är äntligen borta! Detta är mitt favoritschampo eftersom det kombinerar rengöring med näring!

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.