Hårmasker med Keratin som Jag Rekommenderar. Bara de Bästa Resultaten!

Om du vill ha något bra – smal kropp, klar hy eller snygga naglar – måste du förtjäna det. Samma går att applicera på långt och fylligt hår. Om du vill få håret att se underbart ut, måste du agera för att nå ditt skönhetsideal. Hur? Helt enkelt genom att använda rätt hårvård och välja lämpliga produkter. En av de viktigaste substanserna som främjar friskt och vackert hår är keratin. Vårt hår består bland annat av keratin, så när du ger håret detta protein för att kompensera för keratinbrist kommer du att märka omedelbar förbättring. Håret blir snyggt och starkt. Detta är skälet till att hårmasker med keratin är nyckeln till medveten hårvård. Idag presenterar jag de bästa hårprodukterna med keratin som jag använt.

Fördelar med keratin för håret

Innan vi går till recensionerna måste jag förklara kort varför keratin är så viktigt för hårets ”diet”. Utan att bli för detaljerad – försök att föreställ er keratin som ett spackel eller en fyllnad som reparerar luckor, sprickor och brytningar i ditt hår. Keratin återuppbygger och reparerar skadade hårstrukturer vilket ökar motstånd mot yttre faktorer avsevärt. Man måste komma ihåg att keratin utgör hårets struktur: både inuti och utanpå. Så om du vill hålla ditt hår friskt och starkt, måste du regelbundet förse det med keratin.

Bästa hårmaskerna med keratin som jag rekommenderar

KERATINMASK NR 1: Nanoil Keratin Hair Mask

Nanoil Keratin Hair Mask

Detta är i särklass den mest fantastiska hårmasken med keratin jag fått möjlighet att prova. Det är bäst – åtminstone för mitt hår. Keratinkoncentrationen är imponerande hög och reparerar håret på nolltid. Dessutom blir håret snyggare och glansigare tack vare pantenol. Varje gång jag använder Nanoil Keratin Hair Mask blir mitt hårå mjukt och jämnt. Och det bästa av allt är att produkten har en billig prislapp. Ett annat skäl till att jag rekommenderar detta till alla är att det bokstavligen passar alla hårtyper! Oavsett om dina slingor är torra, skadade, normala, färgbehandlade eller feta – denna keratinmask behåller hårets volym. 300 mililiter, skön doft och underbara effekter gör Nanoil Keratin Hair Mask till min absoluta favorit inom hårvård.

produkt-webbplats: www.nanoil.se

KERATINMASK NR 2: Global Keratin Lock Me

Här är ännu en briljant hårmask som – tycker jag – utformats för er som inte är så rädda för att spendera mycket pengar på skönhetsprodukter. Jag vet att några tjejer säger att de aldrig kommer att köpa Global Keratin Lock Me på grund av dess höga pris. Jag köpte det i alla fall och måste berätta att det gav mig de resultat jag önskade. Denna mask är fylld av keratin som kombinerats med några naturliga växtbaserade extrakt och ett unikt JUVEXIN-komplex (en blandning vitaminer och peptider). För mig fungerar Globals keratinhårmask perfekt för skadat och överprocesserat hår. Jag vill också tillägga att det återfuktar, regenererar och slätar ut håret – vilket gör det snyggare. Allt detta kostar dock en slant.

KERATINMASK NR 3: Rene Furterer Absolute Keratine

Om du är ett fan av PEH-hårbehandling kanske du är intresserad av denna produkt eftersom det är en mjukgörande mask. Så förutom växtbaserat keratin innehåller Rene Furterer Absolute Keratin även linfröolja. Detta hjälper till att fylla på håret med fukt. Generellt sett ger denna mask näringsämnen och återställer skador i hår, särskilt skador från kemiska behandlingar som blekning och färgning. Min vän och jag ser denna hårinpackning som ett stöd för hår med benägenhet för skador och hår som är matt, torrt och sprött. Det fungerar också bra till fint hår. Jag ger ett stort plus för att produkten inte innehåller sulfater, parabener eller silikon. Även detta är dock en dyr produkt.

KERATINMASK NR 4: Wella Professionals Sp Luxe Oil

Finns det någon som inte känner till hårserien från Wella Professional? Jag är säker på att alla använt en av Wella Professionals produkter åtminstone en gång. Jag älskar personligen keratinmasken Wella SP Luxe Oil. I denna produkt har keratin kombinerats med några väldigt hårvänliga substanser som arganolja, jojobaolja och mandelolja. Och därför har masken inga problem med att förbättra torrt, skadat och svagt hår. Andra hårtyper – särskilt fina och volymfattiga – kan bli slappa på grund av oljorna, så tänk på detta. Vid regelbunden användning förhindrar Sp Luxe Oil skador och vattenbrist i håret. För att vara helt ärlig använder jag bara denna under vintern, men den fungerar kanske bra även under varmare årstider – du får helt enkelt prova själv. Storleken är okej, priset är okej, och på det hela taget tycker jag Wella Professionals Sp Luxe Oil är värd att prova på.

Detta är fyra hårinpackningar med keratin som fungerade på mitt hår, och jag är säker på att de fungerar även på ert. Har du provat någon av produkterna? Hade du lagt till andra keratinmasker på mina lista? Berätta i kommentarsfältet nedan. Tack!

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.