Hur Tar Man Hand Om Huden på Hösten? Behandlingar och Produkter Som Är Rätt För Dig

Hej där!

Vi har redan sagt farväl till solen, dold baddräkt och korta kjolar i botten av garderoben och ersatt hög SPF-krämer med mildare. Finns det något vi kan göra för vår hud? Självklart finns det! Hösten är den perfekta tiden för skönhetsbehandlingar. Vilka är bra för din hud?

HUDSCRUB

Finkorniga och kemiska peels är värda att välja när hösten kommer. Under behandlingen blir du av med döda celler, mjuka rynkor och ljusare pigmenteringspunkter. Scruben ökar absorptionen av aktiva ingredienser som ingår i produkter som du ska tillämpa nästa. Du bör upprepa behandlingen en eller två gånger i veckan. Om du planerar en kemisk peeling, varför söker du inte en pålitlig hudläkare? Läkaren kommer att använda en hög koncentration av syror. Du kan berika peelingen med laserterapi.

HUDCLEANSING

Använd inte alkoholbaserade produkter. De gör huden torr och tar bort värdefulla ämnen från ytan. När du tvätter ansiktet med en gel och vatten känns huden tät och extremt torr. Det är därför milda formler är bäst för att ta bort smink. De kommer att tvätta sminkprodukterna, fukta huden och fixa skador i lipidskyddsbarriären. Välj en kosmetika som är rik på vitaminer och mikronäringsämnen för extra näringsämnen.

HYDRERING AV HUDEN

Krämer är inte de enda produkterna som levererar fukt. Ta hand om din hud inifrån. Drick en liter vatten varje dag och försök att eliminera saker som gör att huden förlorar sin hydrering. Undvik air-condition, sov inte med fötterna under täcket, sätt inte upp hög temperatur på värmaren. Använd produkter med naturliga ingredienser och kosttillskott. Spraya termiskt vatten på huden ibland.

HUDSKYDD

Även om solljuset inte är lika starkt på hösten, borde du fortfarande använda SPF-krämer. Dessutom ska du äta produkter rik på betakaroten: morötter, paprika, tomater. De kommer att stärka din syn, rädda dig från fria radikaler och jämna hudtonen. Kom ihåg (även på vintern) att använda ett fuktgivande och skyddande läppstift och en rik handkräm.

Hur ser din höst hudpeeling rutin ut? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.