5 Anti-Redness Ansiktsserum som VERKLIGEN Fungerar – Min Topplista

Jag älskar att prova nya kosmetikaprodukter som återfuktare och rengörande gels. När det kommer till ansiktsserum har jag använt samma produkter i flera år eftersom de fungerar bäst på min hud. Ibland blir jag såklart sugen på att köpa en nya produkt, men oftast blir jag besviken. Här är mina kära anti-redness produkter som – enligt mig – är värda att testa.

Hur använder jag ansiktsserum?

Oavsett produkt, följer jag vanligtvis samma steg.

Först tvätter jag och tonar ansiktet och väntar ett kort tag. När ansiktet torkat lite, applicerar jag ett par droppar av mitt serum. Om det kommer i en flaska med dropper, applicerar jag det direkt på ansiktet och ser till att applikatorn inte rör vid min hud. Om applikatorn är en pump, räcker oftast en pumpning. Jag fortsätter med att sprida ut serumet över hela ansiktet med cirkulära rörelser (som en massage). Det tar ofta några minuter för serumet att sjunka in, varpå jag följer upp med en återfuktare (SPF-rik på morgonen/kräm med näring vid läggdags).

Min Lista över de Bästa Anti-Redness Ansiktsserumen

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Nanoil tar första plats i min rankning. Det är rikt på 4 växtextrakt: Hästkastanj, Lind, Cypress och Punarnava. De utgör en fantastisk kombo som börjar verka redan från första användning och ger snabb lindring till irriterad hud. Serumet är väldigt lätt och lämnar inte efter sig märken på huden. Det ger mig en skönt svalkande effekt. När det kommer till de mer ’allvarliga’ effekterna, stärker produkten blodkärlen och minskar dilatering av kapillärerna och rodnad. Huden blir inte längre känslig mot yttre faktorer. Nanoil Serum återfuktar, ger näring och föryngrar till och med huden – vilket är tack vare den Ayurvediska plantan i formulan. Jag älskar Nanoil – det gjorde mitt ansikte både friskare och snyggare. Jag använder det varje dag, ibland både morgon och kväll. Jag förstår verkligen varför det får så strålande recensioner. Nanoil bevisar ännu en gång att en fantastisk skönhetsprodukt inte behöver kosta skjortan.

Lära dig mer – www.nanoil.se

ORIGINS MEGA MUSHROOM SKIN RELIEF ADVANCED FACE SERUM

Detta var en stor överraskning då jag inte förväntade mig att ett svampextrakt skulle fungera så pass bra på min hud. Reishisvamparna, som finns i receptet, kallas odödlighetssvampar. Effekten på huden då? De återfuktar huden, fördröjer rynkor och ökar hudens immunitet – men den mest uppskattade effekten är minskning av ådernät och rodnad. Jag upplevde alla dessa fördelar på min hud! Trots att ingredienslistan är ganska lång orsakar produkten inga irritationer. Jag måste dock varna er – serumet har en intensiv doft. Det stör mig dock inte så mycket eftersom den försvinner fort. Konsistensen är krämaktig och ganska tjock, men enkel att applicera. Origins Serum är dyrt. Vi kan välja mellan tre storlekar. Jag valde 50-ml flaskan, vilken varade länge för mig.

REN EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM

Jag var tvungen att inkludera REN EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM i min lista. Noggrant utvalda ingredienser utgör ett riktigt effektivt recept. Vitamin E har blandats med arnika och alg-extrakt för att försegla blodkärlen inifrån och göra kapillärerna mindre synliga på ansiktet. Den även förebygger brister och irritationer. Huden blir mer resistent mot yttre angrepp och ser dessutom friskare och snyggare ut. Det krämiga serumet absorberas ganska snabbt, men jag gillar verkligen inte det höga priset för den lilla flaskan. Tillverkaren rekommenderar användning tillsammans med en kräm från samma utbud, men detta har jag inte provat.

LA ROCHE POSAY ROSALIAC AR INTENSE

Jag är säker på att ni hört om La Roche Posay. Detta varumärke erbjuder doftfria hudvårdsprodukter, och detta serum är inget undantag. Formulan är baserad på termiskt vatten som ger omedelbar lindring, men detta gör inte serumet rinnigt. Det liknar en gel, men oroa dig inte – det är inte klibbigt. När det gäller pumpapplikatorn, måste du vara försiktig med att inte pumpa ut för mycket av produkten. Effekterna då? Det tog ett tag innan jag upplevde större förändringar, men det var det värt eftersom mina ådernät verkligen blev mindre synliga. Extrapoäng för ett bra pris och 40-ml flaskan.

COSRX PURE FIT CICA SERUM

Vi fortsätter med något till superkänslig hy. Jag har läst recensioner som menar att denna produkt fungerar bra till de flesta känsliga hudtyperna, och jag håller med. Konsistensen är väldigt lätt och vattnig, men det rinner på ansiktet. En direkt effekt var att huden lindrades omedelbart. Det är bra att ha i badrummet ifall andra produkter ger dig en stark reaktion. Dessutom förbättrar Cosrx Serum fylligheten och fukten i huden. Serumet varar länge trots att det kommer i en relativt liten flaska. Jag applicerar det över hella ansiktet eller på de mest känsliga och irriterade områdena.

Då har vi kommit till slutet av min sammanfattning av de bästa anti-redness ansiktsserumen. Berätta vilka produkter du skulle vilja lägga till i listan!

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.