Vad hittar du i min sminkväska?

Hej tjejer!

Nyligen har min sminkväska blivit berikad med några nya sminkkosmetika. Dessa inkluderar Sensique Eyeshadows, Pharmaceris foundation, Rimmel Mascara och Urban Decay Lipstick. Som du kan se är några av mina kosmetika billiga, andra – lite dyrare. När jag köper kosmetika ska jag alltid kontrollera deras komposition och kvalitet. Det är därför i min skönhetspåse det finns några produkter från apoteket och några från affärer.

Sensique Creative Ögonskuggor

Detta är min favorit och bästa ögonskuggan någonsin. Sensics Creative Eyeshadows har en naturlig sammansättning, ljuskonsistens och fina färger. Vissa innehåller glänsande partiklar som gör så ögonen ser större och bättre ut. Ögonskuggorna har en delikat konsistens, de är lätta att applicera och de blandas med eyeliner eller ögonpenna. De är riktigt coola! På apoteket hittar du 12 uppsättningar i olika färger. Rosor, beige, brons, violett, grön och blå är tillgängliga. Mina favoriter är de som är nära hudfärgen. De är förpackade i små förpackningar som jag enkelt placerar i min väska. När som helst och på plats kan jag förbättra min makeup.

Pharmaceris SPF 20 Fuktgivande Foundation

Min pålitliga och ultimata favoritfoundation är den från Pharmaceris. Det viktigaste för mig är att det innehåller SPF 20 solskyddsmedel och naturliga ingredienser. Det ger antioxiderande och fuktgivande egenskaper. För min känsliga och torra hud är det perfekt. Jag använder 02 Natural Shade, som perfekt släpper ytan på ansiktet, förenar hudton och lugnar irritationer. Den har en lätt formel som inte blockerar hudens porer, orsakar inte pormaskar och skapar inte oljighet på huden. För att använda produkten använder jag en svamp, och ibland mina egna fingertoppar. Hela makeupen är fixerad med transparent pulver, och jag lägger till lite blush och highlighter.

Rimmel Volume Shake Mascara

Det är faktiskt en ny kosmetika, men den har redan blivit min favorit. Rimmel Volume Shake Mascara lockar och förlänger ögonfransar och öppnar ögonen optiskt och förbättrar hela utseendet. Borsten har täta strån som distribuerar produkten över fransarna och täcker dem exakt. Rimmel kosmetika har en speciell teknik som heter Shake-Shake, vilket håller produkten fräsch.

Urban Decay Vice Läppstift

Fantastiska färger, god kvalitet och trevlig förpackning. Så kan jag definiera Urban Decay Vice läppstift. Mina favoritfärger är ljusa rosor med en liten glans som passar min skönhet och hudfärg. Bara ett drag med läppstiftet och mina läppar är redan fulla av färg. Vice läppstift från Urban Decay har inte bara stor täckning. Den innehåller också fuktighetsgivande och skyddande ingredienser, nämligen: illipe smör, aloe vera extrakt, Jojobaolja, Avocadoolja och Babassuolja.

Flickor, vill ni dela med er av era sminkväskor?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar

Här kan du hitta relaterade artiklar med det inlägg som du nyligen läst.